събота, 25 май 2013 г.

Работа като консултант и финансов брокер


Да станеш брокер или финансов съветник може да доведе до по-голяма кариера в пари и постижение. Ако вече сте производство брокер с книга на бизнеса и се стремят да променят фирми, искате цялата информация можете да получите.

Работа или принадлежност във финансовия брокер, финансов консултант, застрахователен брокер или независим брокер са там. Това е само въпрос или намирането на добре. Това включва, изплащане (процент брокер получава от сделки), продукти на брокерска фирма предлага и подкрепата от основната си офис по отношение на документи и съответствието. Нека си го кажем, повечето FINRA фирми ще се стреми да ви продаде на всички свои услуги. Видовете брокери различават и фирмата ще искате да търсите, ще бъдат различни.

Независим FINRA Broker

Серия 7 Stockbrokers, инвестиционни консултанти и опитни застрахователни агенти са добри кандидати за работа като независим. За да оперира като независим брокер, все още трябва да бъде свързан с регистрирана фирма FINRA. Те са на фирмата, която ще се обработва вашите сделки, предоставят необходимата подкрепа и може би ви спонсорират за принципа изпити като Series 24 или на Series 9 и 10. Този начин изисква по-офис работа за вас, тъй като може да има подкрепата на фирмата и ресурси, други неща, като наемане на рецепционистката и други разходи, които не могат да бъдат обхванати от брокерска фирма.

Series 7 Лицензиран Производител Търсите да преминете Фирми

Има много успешни брокери, брокери и търговци, които искат да превключите фирми и задържане на книгата на дейността им. Има големи възможности за тези хора, тъй като има много фирми, малки и големи, които ще ви посрещне присъединяването им FINRA лицензиран брокерска фирма. Ние сме помогнали на хиляди тези лицензирани брокери намерите подходящата фирма за тях, както и други фирми набиране.

Борсов посредник Стажантите - Влизане Брокери Level

Да, можете да намерите страхотна работа със солидна фирма с никакъв опит като брокер. Той помага да имат контакти влезе, независимо дали сте CPA, Данъчен адвокат, ипотечен брокер или други финансови позиции. A борсов агент стажант гледам да се наемат от фирмата ще претърпи вътрешно обучение, което включва Series 7 спонсорство. Имам добри комуникационни умения са задължителни, е удобно по телефона и устройство за успех. Борсов посредник работа е свързана с продажбите. Някои фирми ще осигури води или работите със съществуващ производител брокер. Фирмите ще залагате на някой, който се представя добре и има желание да се справят много добре в бизнес брокер.

Видове Брокер работни места и фирми

Има фирми, които се специализират във всички области и видове на пазара и някои, които насочват дейността си към определен вид практика продукт или търговия. Тези фирми и работни места, включват:

Борсов посредник
Bond Broker
Forex Broker
ДДС агент
Осигурител
Инвестиционен консултант
Full Service Agent
Stock Trader
Commodities Broker и Trader
Счетоводител

Ако търсите за независима брокерска фирма за по-висока печалба, брокер на ценни книжа работа с Series 7 Спонсорство, финансов специалист (CPA, адвокат, ипотечните) или просто търсите фирма за да преминете към. Има средства, които могат да ви помогнат да ви даде честна оценка на наличните фирми и нещо в района, където вие и вашето семейство живеят.

Независимо от това къде да започнете - Да станеш независим брокер или началото брокер производителя - съветник трябва да бъде целта ви ... и да направи много пари за себе си! Американската инвестиционна обучение е една фирма, която има връзки до стотици фирми, тъй като те са една компания за лицензиране и са работили с тези фирми в продължение на години. Ние предлагаме това като безплатна услуга за тези, които търсят фирми да се присъединят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар