неделя, 14 април 2013 г.

Създаване на най-добрите SEO URL


Uniform Resource Locator или просто URL играе важна роля в оптимизация на уеб сайтове. Това всъщност е всичко за SEO. Ето защо, URL SEO е изключително необходимо за класиране цели. Има някои SEO експерти, които казват, пускането ключови думи в URL е жизнено важно, и че уеб страница, няма да се класира добре, без никакви ключови думи, поставени в URL.

По принцип, с ключови думи, богати име на домейн и създаване на разумно информация последвана от правилното именуване на страницата, може да ви донесе бързо към успеха SEO. Това е от ключово значение за оптимизация на уеб сайтове.

Ако погледнете на SERPs, вие ще разберете, че много сайтове правят грешки на не създаване на йерархична поток към сайта им, като се използват по-малко оптимизиране на ключова дума в имената на файловете и погрешно посъветвани променливи в URL струни. Вие трябва да имат предвид, че постигането на голям успех зависи от URL писмена форма и правилно създадена структура URL.

По-долу са някои части на URL структура, че трябва да се обърне внимание при създаването на най-добрите SEO URL.

Domain Name-Това служи като адреса в интернет - вашето местоположение. Повечето хора наистина искат домейн, който разполага с най-важните ключови думи за страницата си. Но поради червено време, пари и организационна лента, някои от тях са принудени да работят само с това, което имат. Също така е препоръчително да се придържате към Комс и orgs защото те притежават орган;.. Но можете да използвате мрежата, BIZ, нас, и т.н. Ако искате да сте напред и да запази името си далеч от някои измамници....

Naming Page - Когато създавате името страница, трябва да помисли си дума изследвания или горната дума за страницата. Ако това е продукт, помислете за името на продукта, или ако това е популярна идентификационен номер, помислете за ID. Не забравяйте, че не трябва да добавите пространства, защото търсачките не ми харесва. Пренаписване URLS е струва това, защото тя премахва сценария разширение в случай, че се движат в различна платформа програмиране надолу по пътя. И това също ще ви помогне да се ограничат бъдещи проблеми.

Информационна архитектура / Folder Структура - SEO информационната структура винаги е бил един от най-важните елементи в преследването на успеха в биологичното класиране, а също и огромна полза за крайния потребител. Полагане повече от категориите на сайта си заедно с вашата ключова дума изследвания е най-добрият начин да се развие стабилна информационна архитектура. Ако групирани заедно на предмети и омрежени го добре, дума фокусът се съобщава и за търсачките и посетителите на сайта ви. Опитайте се фокусира върху тези неща и ще се създаде добра URL SEO.
Информация : http://best.url.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар