четвъртък, 25 април 2013 г.

10 Най-бързо развиващите се отрасъла за малкия бизнес


Предходно постижение не е гаранция за бъдещи резултати, тъй като старата баналност бизнес казва. Но също така може да сте чули, че не можем да знаем къде отиваш, без да знае къде сте били.

За да получите представа в кои браншове малките предприятия са нарастващата, анализаторите в Raleigh, NC-със седалище в частния компанията финансово-фирмена информация Sageworks завтече някои цифри за Entrepreneur.com. Ето един поглед към отрасли, където американските компании с $ 10,0 милиона или по-малко в годишните продажби са показали най-висок и най-нисък процент промяна от 01 Януари до 31 Декември, 2012. Като база за сравнение, средният темп на растеж във всички малки фирми в САЩ в периода от време, е 8 на сто, казва Либи Bierman, анализатор в Sageworks.

Най-бързо развиващите се индустрии за малкия бизнес в САЩ през 2012 г.

Жилищна сграда строителство: 14.77%
Изграждане на потребителски софтуер и сървъри за бизнеса: 14.29%
Машини, оборудване и консумативи търговци на едро търговци: 13.75%
Управление, научни и технически консултантски услуги: 12.31%
Архитектурни и инженерни, и свързаните с тях услуги: 11.40%
Фондация, структура и изграждане на външни изпълнители: 11.37%
Строителни довършителни изпълнители, които правят допълнения, изменения, поддръжка и ремонт: 11.32%
Общи товарния превоз: 10.41%
Услуги на сгради и жилища, включително вредителите унищожители, сутерена и озеленяване: 10.11%
Други изпълнители, специализирани изложения, включително дейности, подготовка на площадката и други специализирани позиции 10.04%
Свързани: На лов за бизнес идеи? Помислете поглед към тези 8 Горещи Industries

Най-бавно-развиващите се индустрии за малкия бизнес в САЩ през 2012 г.

Квалифицирани съоръжения сестрински грижи: -3.29%
Печат и дейности, свързани с подпомагане: 1.86%
Ремонт на автомобили и поддръжка: 2.81%
Офиси на лекарите: 3.00%
Highway, улица и мост строителство: 4.24%
Застрахователни агенции, брокерски къщи, както и други дейности, свързани със застраховането: 4.32%
Лизингодателите на недвижими имоти: 5.07%
Други разнообразни производство включително бижута и сребърни изделия, спортни стоки и атлетичен, кукли, играчки и игри, канцеларски материали от хартия, и признаци: 5.55%
Офиси на здравни практикуващи различни от лекарите и стоматолозите, включително акупресура, оптометрия, психични практикуващи здраве, логопеди и ерготерапевти: 5.98%
Други развлечения и услуги за отдих, включително боулинг центрове, голф игрища, както и развлекателни центрове: 6.03%
Свързани: Franchise прогноза Продължава Strong за 2013 г.

Добрата новина за предприемачите е, че голяма част от най-бързият растеж е в фирмите, предлагащи услуги, които могат да бъдат започнати без много пари за закупуване на оборудване и инвентар, казва Бирман. Разработка на софтуер, управленско консултиране и архитектура фирми са лидерите в тази област са били в продължение на няколко години, казва Бирман.

Не всички фирми на най-бързо развиващата списъка са услуга на базата. По-специално, на жилищния пазар на жилища се е току-що започна да се възстановява, и че подкрепя бизнес, свързан със строителната индустрия, включително фондация и външни строителни и изпълнители специалност. Много от строителните проекти са били изоставени по време на рецесията и така част от отскока в строителството е фирми и физически лица бране на гърба на стари полу-готови проекти.

Бизнес услугите и строителството се търсят силни през следващите години. "Те предоставят услуги, които са, може би не е от решаващо значение, но много необходими от други фирми и хора, които се опитват да растат дори по домовете си", казва Бирман. "Аз не виждам тези индустрии да ходя никъде. Може би си темп на растеж няма да бъде толкова висока, колкото е било, но аз не мисля, че ще се стигне до спад в скоро време. "

Свързани: Най New Business Ideas излюпване за 6 или повече месеца

Списък на най-бързо развиващите се индустрии за всички фирми ще включва производство, казва Бирман, но най-успешните производители имат повече от 10 милиона долара годишни приходи. "Преработваща промишленост като цяло е нещо, което има доста положителни новини напоследък", казва тя. "Ако тези производители имат тегли, посредниците, или на търговци на едро, които са транзакционни тези продажби, ще продължаваме да виждаме растеж, също."

През дълбините на рецесия, много индустрии се свиват. Сега, почти всички индустрии се разрастват, въпреки че някои от най-бавен цени. На по-бавно растящи дружества не се виждат внушителните темпове на растеж, защото те са утвърдени в областта на технологиите, която се превръща в отживелица, като печат. Но някои от тези отрасли се виждат по-бавен растеж, просто защото те имат относително нееластично търсене. Например, икономическата рецесия не променя факта, че болните трябва да отидете на лекар. Темпът на нарастване на офиси лекаря обикновено не се променят драстично.

Като цяло, в дома здравеопазването индустрия е видял положителни темпове на растеж в приходите през последната година, тъй като потребителите се търси алтернатива да се движат в един дом за възрастни хора, казва Бирман. Квалифицирани съоръжения сестрински грижи излезе в този списък, като свиване, но това е отчасти поради ограниченията, наложени на данни. За това изследване, Sageworks включени само тези предприятия с по-малко от 10 милиона долара годишни приходи. Спадът на квалифицирани съоръжения сестрински грижи може да е индикация, че по-малки съоръжения губят земята, за да си по-големи конкуренти или домашно алтернативи здравеопазването, казва тя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар