понеделник, 29 април 2013 г.

Фирмите и бизнеса - не всеки може да стане добър търговец

Напоследък все повече хора се опитват да създават нови бизнес проекти и да разработват нови идеи в които да инвестират не малко пари. Не всеки има лидерски умения и опит в създаването на успешен бизнес, защото ако една идея дори и да изглежда добре на хартия ,то не винаги е ясно дали тя ще се реализира точно по начина по който си представяме. Никога не е ясно и дали парите които инвестираме ще се възвърнат и ще ни донесат така бленуваната печалба и ръст в продажбите , без значение дали бизнеса ни е свързан с продажба на стоки или услуги.
Затова всеки трябва добре да помисли преди да създаде своя собствена фирма и да започне да инвестира средствата си в нея. Една добра идея и да направим подробен план, в който да предвидим възможностите както за печалба така и за загуби и какъв срок на загуба можем да си  позволим да има новосъздадената фирма.
Така ще сме една крачка напред и ще има по-малко финансови и неприятни изненади , които иначе могат да ни накарат да се откажем от бизнес идеята си.
Вече не е трудно и всеки може да регистрира сам фирма , но по-трудното идва след това когато сме изправени пред неминуемите разходи и тяхното обезпечаване.

Помислете добре преди да започвате дейност в която досега не сте работили и не сте имали опит. Бизнеса не се отдава на всеки и не всеки може да извлече максимума , а дори и печалба от най-хубавите идеи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар