събота, 13 април 2013 г.

Уеб дизайн Съвети за начинаещи


Ако сте уеб дизайнер или планиране на въвеждането на тази линия на работа, има няколко неща, които трябва да имате предвид, преди да продължите. Както знаете, че първото впечатление е най-доброто впечатление и следователно вашия сайт трябва да бъде съвършен.

Използване на цялото пространство, имаш

Да, вашият сайт не трябва да изглежда твърде затрупана, но в същото време не трябва да бъде много празно пространство. Следователно, най-доброто нещо, което можеш да направиш е да се възползват от текст, изображения, а може би дори и видео за запълване на наличното пространство.

Докато, като използвате правилния подложка и размер на шрифта, уеб страницата няма да изглежда прекалено затрупана без значение колко от вас съдържание поставите върху него. Обикновено съдържанието няма да бъде проблем, тъй като току-що сте проектиране на сайта на начина, по който клиентът иска.

Комуникативен уеб дизайн е необходим днес

Вие трябва да се уверите, че уеб сайт, който уеб дизайн е отзивчив, така че тя изглежда добре на всички размери на екрана. Ако не искате да създадете отзивчиви сайт най-малко трябва да се създадат специални мобилни версии, както и днес повечето потребители сърфирате в интернет на телефоните си и първите стъпки към бизнес сделка да се осъществи и чрез своите телефони.

Пазете се от прекъснати връзки

Е, това не може да бъде проблем, но ако искате да бъдете добър уеб дизайнер, който трябва да се уверите, че уеб сайт, който е перфектен и не недостатъци каквато. Следователно, уверете се, че всички връзки на сайта са в добро работно състояние и не води до 404 грешки, тъй като това може да бъде вредно за сайта.

Навигация трябва да изглежда добре и да бъде лесен за използване

Навигационното меню трябва да бъде добър и лесен за използване. Има различни начини да направите това, така че изберете начина, по който ще бъде най-подходящо да се използва. Обикновено менюто отгоре заглавието работи най-добре, но някои сайтове биха предпочели менюто на страничната лента.

Търсене в сайта

Един от най-важните фактори на даден сайт, че някои уеб дизайнери са склонни да забравят за е опция за търсене в сайта. Трябва да се уверите, че тази функция е на разположение, тъй като много хора го използват, въпреки че може да изглеждат незначителни.

Използвайте Google уеб шрифтове

Ако търсите за хладно шрифта за вашия уеб сайт, би било препоръчително да се използва Google уеб шрифтове, тъй като те имат богата колекция и те работят най-добре.
Можете да намерите и евтин уеб дизайн , ако потърсите в мрежата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар