петък, 15 март 2013 г.

Засадете семена за да развиете бизнеса си


Какво означава да се засадят семена, за да разширите бизнеса си?

Засаждане на семената е малко като поставяне на идея в главата на някого, че ще се превърне в една мисъл, тази мисъл ще продължи да расте в отговор на въпрос и този въпрос може да се превърне в желанието да имат повече информация.

Когато ние засаждаме семената да растат нашия бизнес, ние предоставяме други с малка част от информацията, която има възможност да се превърне в голяма възможност някъде в бъдещето.

Когато сортови семена, за да разширите бизнеса си, той е различен, отколкото да се опитвате да затворите перспективата на решението да се присъединят към вашата възможност сега. Има голям брой начини за растителни семена, за да разширите бизнеса си. В списъка по-долу ще споделя някои начини за растителни семена, за да разширите бизнеса си. Ако започнат да мислят извън кутията на традиционната сеитба, със сигурност ще излезе с безкраен брой начини за растителни семена, които в крайна сметка ще доведат до расте успешно своя бизнес.

Раздайте визитки и / или да споделят това, което правите за живеене в Мрежови Събития, Бизнес социални или дори Частни получите събирания със семейството и приятелите. Вие не искате да споделите целия си бизнес план, продукт и план за компенсация по това време. Се споменава, че сте мрежов маркетинг и изкарват прехраната си чрез обучение на другите, за да откриете своята страст и да работят от дома си. Ако човек иска повече информация да им обясним, че ще им се обадя по-късно тази вечер или по някое време през седмицата. Ако те не се задават допълнителни въпроси, не е имало семена, засадени, за да те мислят за вас и вашия бизнес в бъдеще.

Свържете се с вашия топло списък на пазара. Когато се предполага, че те не се интересуват от бизнеса си в този момент, са започнали да растителни семена да развиете бизнеса си в бъдеще с тях или с други, че те биха могли да знаете, за да се интересувате.

СЪДЪТ вашите потенциални клиенти. Изграждане на взаимоотношения с потенциални клиенти чрез социалните медии и Autoresponders и осигуряване на добро съдържание на твърдо вещество и обучение без голям тласък към основния си бизнес определено е ефективен начин за растителни семена, за да разширите бизнеса си.

Дайте от себе си. Ако имате специален талант или предишен трудов стаж, които ще помагат на другите, да предлагат услугите си за безплатно обучение или казано ангажименти.

Biz Card отпадне. Оставянето на визитни картички в съответния раздел на библиотеката или местната книжарница в предприемача или как да растат вашите раздел Бизнес е идеалният начин да растителни семена, за да разширите бизнеса си.

Бъде на разположение ... Бъдете истински. Постоянно взаимодействие с други хора във вашите социални мрежи медии, социални групи, спортни клубове и доброволчески организации, ще примами другите да питат: "Какво е точно това, което правите?
Отглеждане на бизнес не е лесно, но това е просто!

Толкова е просто, когато разбереш, какво е необходимо за отглеждането на бизнес е твърдост, постоянство, лидерство, ясни цели и ангажименти. Че не е лесно ... Това е тежка работа, но тя може да бъде прост!

Като казвам всичко това, е изключително важно да знаете как да расте, след като веднъж сте го пося семена.

Просто като всяка семена, които се засаждат, той изисква богата почва, вода, топлина и светлина от слънцето.

Така че, когато се засаждат семена е важно.

Тя трябва да се засаждат в богата почва да расте. Това означава, растителни семена в хора, които имат характеристиките на действително добри перспективи. Да не се притеснява да губите времето си на тези, които не се интересуват, че трябва да принуди разговор с или преследване за среща. Тези хора са скалиста почва, в които семената няма да израствам корени и растат. Засадете семената в богата почва.

Водата, която семето си изисква да расте е тяхната храна. Храна, която се излива в тях е обучение и лидерство. Трябва да сте готови да дадат от себе си първо, преди да някога ще получат. Предоставят мощен обучение, система, за да ги получите, когато те искат да растат и лидерство и лични умения за развитие, която ще ги отведе там.

Общността и околната среда Отборът, ви каня перспектива в топлината и светлината на слънцето. Можете да имате най-доброто обучение, компенсация план и продукт в света, но ако не разполагате с екип от хора, които подкрепят и грижа един за друг, в топлината на група, вашата перспектива (семето си) ще умре. Трябва да допринесе за осигуряване на подкрепа, насочване и ръководството на всяка крачка, за насърчаване на твоето потомство да расте.

Отглеждане бизнес, в който ви осигури храна на другите под формата на обучение, лидерство, ангажираност и общността ще гарантират, че семената, които са били засадени, ще расте и цъфти в големи и здрави градина, която произвежда!

Вие трябва не само растителни семена, за да разширите бизнеса си, също трябва да знаят как да растат, след като те са били засадени семена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар