вторник, 12 март 2013 г.

Промо код за .BG домейн от Суперхостинг (BG domain)

Само сега регистрирай нов домейн от областа БГ на специална промо цена с отстъпка от един от водещите доставчици на хостинг услуги за България - Суперхостинг.

Само до 20.03.2013 г. имате възможност да регистрирате или трансферирате .BG домейни на специална цена - 48.75 лв./год. с ДДС, вместо стандартната цена от 58.75 лв./год. с ДДС. Така едновременно спестявате 10 лв., можете да бъдете актуални и да спечелите доверието на своите клиенти!

Отстъпката се получава чрез въвеждането на промо код "3MART", на последната стъпка от онлайн поръчката.

 Защо е важно да изберете домейн от областта .BG? 1. Домейните от областта .BG са ценни с високото доверие на Интернет потребителите към фирмите, които са ги регистрирали, поради по-сериозната процедура за регистрация. Така се гарантира достоверността на фирмата и актуалната информация за лицето, регистрирало домейна. Това създава много по-голямо доверие в посетителите на сайта – Вашите настоящи и нови клиенти! 2. Почти всички големи български сайтове са асоциирани с .BG домейн. 

Ако Вашия сайт е с домейн от друга област, има вероятност Ваш потенциален клиент да попадне на конкурентен сайт, докато търси Вашия сайт. За избягване на такива ситуации е препоръчително да регистрирате домейни във всички най-популярни области, включително и .BG. Така ще защитите бизнеса си и ще улесните намирането му в Интернет! 3. Ако Вашия бизнес е позициониран в България, то .BG домейна допринася за правилното и успешно онлайн присъствие! 4. 

При .BG домейните все още има много възможности за съчетаване на различни комбинации на български и/или английски език. Подходящо избраното име на домейн е първото нещо, което клиентите свързват с Вашето присъствие в Интернет. Не пропускайте възможността да регистрирате или трансферирате сега избрания .BG домейн при максимално улеснена процедура и на специална цена от 48.75 лв./год. с ДДС!

Promo code .bg domain
Промо код за БГ домейн
Отстъпка за БГ домейн
Намаление за БГ домейн и всички други

Няма коментари:

Публикуване на коментар