вторник, 12 март 2013 г.

Различни тревни семена да използвате във вашата градина


Не всички тревата е един и същ. В действителност, има огромни разлики между различните тревни семена. Всеки тип микс семена за трева, има свои собствени уникални свойства, което го прави повече, а понякога и по-малко подходящи за градини. Носи толерантност, устойчивост на болести, толерантност сянка, изискване азот, суша, потенциалното възстановяване и толерантност топлина са всички характеристики на семена за трева, които могат да играят в каква смес семена трева е подходящ за Вашата перфектна тревна площ. Ние ще въведем пет различни тревни площи, които имат различни изисквания семена. Кои тревни семена са правилни за вашата градина?

Семейни, приятелски косене на трева

Когато имате деца и кучета вашата морава ще се използва ужасно много. Да ви спре от непрекъснато се налага да се притеснявате, че вашата градина ще покажат грозни, мъртви петна, където трева трябва да се разраства трябва да изберат доста трудно носенето и здрав вид на трева. Върховния Hardwear за косене на трева е една чудесна възможност за широка гама от развлекателни приложения. Съчетание от 43% джудже Amenity Райграс, 40% Creeping червена власатка, 5% Браун в началото Бент и 12% Chewings власатка е идеален.

Ниски разходи за поддръжка за косене на трева

Като кръпка на тревата в градината може да означава посвещава на справедлива стойност на време за да се уверете, че тя остава здрава и красива. Ако не искате вашата морава, за да се превърне в постоянен източник на работа, може да искате да се откажете за ниски поддръжка на тревни семена. Съчетание от 40% Creeping червена власатка, 35% Chewings власатка, 5% Гладка закрачи трева ливада, 7,5% Браун Бент в началото и 12,5% по-тънки червена власатка осигурява бавно расте, но в крайна сметка много ниска поддръжка опция.

Shady косене на трева

Ако вашата градина е в сянката много, или защото имате много дървета, отглеждане на вашия имот или защото живеят в градска среда, където къщите блокира слънцето от падаща върху поляна, сенчеста поляна е подходящ избор. Голямото нещо за сенчеста поляна е, че не изисква много рязане. В действителност тя ще изглежда много по-здравословен, когато не го косите често. Shady тревата микс семена за трева се състои от Amenity 35% джудже пасищен райграс, 30% Creeping червена власатка, 15% Smooth дебнеха Медоу Grass, 10% Grass Wood ливада и 10% Браун в началото Бент.

Данни : semenabg.wordpress.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар