петък, 4 януари 2013 г.

Няколко успешни бизнес идеи от САЩ!

Навсякъде откриваме предприемачи, които да ни помогнат да прилагаме нашите бизнес идеи. Те не ни предоставят финансови средства, нито ефективна маркетингова стратегия, но ни помагат чрез техните собствени бизнес идеи. Така  стават най-добрите източници на вдъхновение за тези, които искат да започнат нови проекти.


Ето 4 успешни бизнес идеи взаимствани от САЩ за 2013:
1. Total boox – уебсайт, който съдържа дигитални книги, със заплащане... на страница. С други думи не трябва да плащате много за да научите дали една книга ви харесва или не, и дали е изгодна инвестиция. Не забравяйте, че само след първите страници можете да знаете дали една книга ви харесва или не, и дали си заслужава да платите за нея.

2. Zipongo Life-  уебсайт, чрез който можете да персонализирате един стил на хранене и да имате персонална медицинска история. Сайтът предлага многобройни рецепти във основа на заболявания, които имате или към които сте предразположени.

3. Мotherknows – уебсайт, който Ви предлага на разположение 24/7 медицинската история на вашите деца. Имате свободен достъп до криптирана и актуализирана информация всеки път, когато има ново събитие от живота на детето ви: настинка, нов лечение, нови анализи и т.н.

4. Сензор за удар е апарат с малки размери, който се монтира на защитна каска. Сензорът за удар известява чрез приложение на смартфон тогава, когато носителят на системата пострада от удар или падане.


Дано съветите и идеите ви бъдат от полза и успеете да осъществите бизнес плана си успешно през новата 2013 година !

Няма коментари:

Публикуване на коментар