четвъртък, 27 декември 2012 г.

Как да печелим от интернет от дома си бързо и лесно

Има няколко начина за това:

1. Форекс търговия - пример за това са многото сайтове които позволяват да търгувате чрез тях - http://trader.bg  ; http://www.deltastock.com/bulgaria/,

2. Публикуване на рекламни материали в интернет и печелене от афилиейт програми - grabo.bg  и много други сайтове които предлагат вие да станете техен рекламодател , като те ви заплащат  на клик. или импресия.

3. Игри в многото сайтове за залагания - онлайн казина (http://casino.ladbrokes.com/bg), футболни залози (http://www.winner.bg/) , покер стаи и много други , но те са с по висока степен на риск,

  Наскоро се появяват и някой нови алтернативи като онлайн аукционите - http://stinki.bg , които дават възможност да се спечели даден продукт (например телефони , таблети , плазми и други скъпи стоки) с много по-нисък риск, отколкото при другите сайтове.

4. Печелене от директни продажби в интернет пространството - пускате  даден продукт или стока които са атрактивни и привличат вниманието на хората за ниска покупна цена.
 Пример - продава се джобна книга - как да станем богати в 50 страници, съдържаща в себе си само най-важните съвети за това как можете да се развиете и да забогатеете в 100 лесни и бързо изпълними стъпки. Тук се цели да грабнете читателя и да му предложете нещо интригуващо на ниска цена - например книгата се продава в онлайн вариант само за 2$ Така вие целите 1000 продажби, което се равнява на 2000 $ .

Няма коментари:

Публикуване на коментар