неделя, 2 декември 2012 г.

Регистрация на нова фирма - един не толкова труден процес

Всеки нов бизнес се нуждае от правна форма за да извършва легално своята дейност, още повече ,че напоследък се появяват все повече нови и интересни програми съфинансирани от Европейската общност даващи реални пари срещу бизнес идея или креативност.
Повече информация има и на сайта на агенцията по заетостта - http://www.az.government.bg/  , но за някой от тях се изисква лицето което кандидатства да има действаща фирма. Това за някой хора е смущаващо и ги кара да се откажат , дори и на крачка от успеха.

Може да не е най-лесното нещо за всеки един от нас да регистрира фирма , но поне таксите за регистрационния процес напоследък значително намаляха.

 А ако имате желание и сами да пробвате да изготвите необходимите си документи можете да погледнете този полезен материал : http://consultbg.weebly.com/2/post/2011/11/73.html , тук ще намерите полезна информация и обособено в кратки и ясни стъпки какви документи се попълват  и как се подават след това за вписване в Търговския регистър.

Полезно е да знаете как се регистрира фирма , дори и в момента да не ви се налага защото , напоследък все по-трудно се намира работа , а и винаги е по-добре когато човек работи за себе си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар