вторник, 10 април 2012 г.

Десет идеи как да спечелите пари от вашата почивка в чужбина.

Не можете да си позволите почивка тази година ?Прекалено много работни дни и никаква почивка ? Ето няколко начина чрез които можете да компенсирате направените разходи през почивните дни.


1. Начин - резервирайте почивката си онлайн чрез кешбек сайт. Този тип сайтове Ви позволяват възвръщаемост на процент от изхарченото. Обикновенно сумата не е голяма и е от порядъка на 4-5 % от похарчената сума но все пак е нещо. Пример за такъв сайт е Rpoints който ви дава


2. Използвайте кешбек кредитна карта.
Ако сте от този тип на лицето, което се отплаща кредитните си карти, преди да поема интерес, тогава може да се обмисли предприемането на кешбек кредитна карта със себе си. Това са карти, които поставят малко пари в джоба си, когато ги използвате. Варира, но някои от тях предлагат толкова, колкото 5% кешбек (обикновено в замяна за прекарване на голяма сума). Момента, платинена карта American Express Cash Back предлага 5% за първите три месеца на разходите до £ 2000, така че на £ 1.000 за почивните дни, вие ще получите £ 50 обратно.


3. Продавайте снимките които правите.
Снимките от почивката ви може да бъде повече от това просто нещо, което ви отегчавам хората с най-вечерни партита. Ако имате за правоспособност за фотография продажбата на Вашите снимки на фотографски агенции, би могло да бъде един лесен начин да правят пари за години напред. Вие не трябва да бъде професионалист, който да продават снимките си, но вие трябва да получите някои добри снимки. Опитайте Fotolia , 123RF.com и picturenation, които са всички онлайн агенции, които ще се вземат добри снимки и да ги продават за вас.


4.Заснемете видео на вас и хотела в който отсядате.
Ако имате видео камера с вас на почивка, тогава филм вашия хотел или курорт и да го качите да tripr.tv . Бъдещите почиващите могат да сърфирате в сайта и да гледате мнения за хотели, те биха могли да отседнете в себе си. Видеоклипове (които варират от много допълващи напълно брутална) предлагат един откровен, customer's поглед - често по-полезно от снимки върху лъскав сайт на хотела. Създаване на Google Adsense сметка и можете да имате, обяви се появяват в непосредствена близост до вашето видео и да печелят пари всеки път, когато някой кликне върху един - tripr.tv изчислява, това може да ви се печелят около £ 40 на година.


5.Напишете отзив за почивката и мястото където ще отседнете.
Qype ​​е друг сайт, където може да спечелите, докато пишете отзиви, но този път е Точките, които нямат, пари в брой . Писане преглед, който печели осем точки, писане на първия преглед на място, печели ви 20 точки и качване на снимка получава две точки. Ако прикачите клип, който получавате още четири точки, а ако ви канят на партньор, за да Qype вие ще получите 25 точки. След като стигнете до 1,000 точки, които биха могли да станат "Qype нинджа" - както и слава, бихте могли да получите полето за натоварване на екстри.


6.Опишете детайлно забележителностите и местата които разглеждате.
Ако сте знаем много за конкретна област от значение за страната, която посещавате, да се предложи като английски ръководство говорене туристически празник компания. Неговите гости могат да се интересуват от турне, което доведе и може да се плаща, или да получите отстъпка по време на почивката с една и съща фирма. Ако сте малко на една архитектура учен може да бъде домакин на някои обиколки в Гърция, например, или ако сте един филм баба ви може да отнеме туристи на филмова места турне в Ню Йорк.


7.Купуване/продаване на предмети с колекционерска стойност.
Ако отиваш някъде, където има атрактивни колекционерска стойност на ниски цени, акции, като ги отнасят вкъщи и ги продава на вътрешния пазар. Ключът към, зацапване елемент, което ще ви направи печалба след препродажба е проучване. Прочетете за страната, за която пътувате, и да намерят това, което е местно производство и по-евтино, но е по-високо търсене в целия свят. Виж за изделия, произведени изключително в туристическа дестинация, но купени от хората у дома. Разбира се, има строги насоки във Великобритания, регулиращи вноса на произведения на изкуството, антики и колекционерска стойност; проверка с HM Revenue & митническа За пълния списък на правилата и разпоредбите относно вноса в Обединеното кралство.


8.Преди да тръгнете се запасете добре 
Ако планирате пътуване с каравана, можете да продавате полезни продукти на други хора, къмпинги. Запасите на важното като веро и паста за зъби по-евтин супермаркет и ги продават на увеличение. Консултирайте се със собствениците на сайта, дали е позволено да правите това. Ако не намери място в близост когато къмпинг жители ще ходим или шофиране миналото и продават изделията си там. Отново ще има различни закони за продажба на резервни земята, в зависимост от страната, в която се намирате, така че проверете първият.


9.Отдаване под наем.
Ако живеете в "DES резолюция" бихте могли да наемете дома си като на краткосрочна почивка нека. Опитайте сайтове като Gumtree или местни агенти за отдаване под наем, които се специализират в краткосрочни ходете. Ако сте в популярен град или атрактивната част на провинцията ще можете да правите стотици лири, докато сте далеч.


10.Кажете и обяснете на приятелите си за мястото/местата които сте посетили.
Направят някои допълнителни пари, като се регистрирате социалната мрежа Yuwie и преразглеждане на Вашата почивка. Можете да настроите профил, напишете блог, качват снимки и видеоклипове и в общи линии правя това, което правите с всички други мрежи, но печелят пари по същото време. Можете също така да правят пари чрез подписване на приятелите си, и дори когато те на свой ​​ред се регистрирате своите приятели. Вие получавате пари чрез PayPal или с чек.


Така за да се възползвате и Вие от почивните дни през официалните празници тази 2012 година това може да Ви е от полза.
Работните дни през 2012 са значително повече от почивните затова възползвайте се по най-добрия начин от тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар