петък, 27 декември 2013 г.

Топ 10 бизнес идеи за бизнес от дома за 2014

Кой бизнес е най-добър за мен през новата 2014? Как да изкарвам допълнително пари от надомна работа и работа от вкъщи през 2014 година ?

Ако си мислиш за започване на собствен бизнес от вкъщи, наличните опции може да изглеждат непреодолими. Какъв тип бизнес е най-добре за вашата подготовка, умения и интереси? Ако не разполагате с голям първоначален капитал, за да инвестирате, кои от тях може да се започне с по малки финанси. И, най-важното, кой домашен бизнес има най-голям шанс за успех, особено в времето на финансова криза.

Ние ще ви помогнем да стесните търсенето до 10 бизнес идеи базирани на работа от дома или в свободното ви време , които според нас имат най-голям потенциал за успех през идната 2014 година. Вашия живот като собственик на перспективен нов бизнес Ви очаква , всичко зависи само от вас!

1. Личен фитнес треньор

В момента все повече хора започват да се грижат за фигурата си с натовареното ежедневие / бързите храни и неправилното хранене.  Като личен треньор, можете да посетите клиенти в домовете им или пък да работите допълнително във фитнес център.

2. Йога инструктор

Това е безспорно - йогата е тенденция с издръжливост. Тук основен плюс има ,това ,че няма ограничение за възрастта. Има доста застаряващи хора както и млади които тепърва преоткриват йогата. Йогата е особено привлекателна и заради ниската цена която хората плащат за обучението , както и това ,че не е необходимо допълнително оборудване или скъпо струващи уреди.

3. Частни уроци

Туй също основно предимство има това ,че освен деца , все повече хора се нуждаят от допълнителни квалификации и специлизации. Можете да преподавате и онлайн или от дома си , чрез все по-популярните за това социални мрежи или видео мрежи за споделяне.За хората решили да инвестират повторно в образование това е най-достъпния начин да получат допълнително образование или умение.

4. Детски грижи и услуги 

Ако ви обичате да работите с деца по този начин ще съчетаете полезното с приятното. Според скорошни данни на Американските финансови специалисти това е една от специалностите/работите която се развива с най-бързи темпове и има най-голямо търсене в цял свят.

5. Бизнес коучинг

Икономиката в днешни дни е все по затруднено положение. Фирмите се нуждаят от всяка една допълнителна помощ която могат да получат. Все още непопулярно за България , бизнес коучинга дава експертни съвети и предложения в различните сектори и отрасли на бизнеса. В време на все по голяа фирмена задлъжнялост икономическото образование е важен аспект от цялостното развитие и ръст на икономиката в България.  Най-успешните бизнес треньори имат много опит в света на бизнеса, заедно със специализирани познания (например, маркетинг, финанси, или продажби). Каквато и да е вашата ниша, трябва да имате способността да помогнете на  клиенти си така ,че те да постигнат целите си.

6. Консултинг

Бизнес консултантите анализират бизнеса, наясно са с проблемите и задните вратички за постигане на определени цели с най-малко средства . За да бъдете конкурентно способни обаче трябва да сте експерт в своята област. Предимство тук са и магистърски степени по специалност както и различни сертификати и взети курсове. Със сигурност с времето инвестицията в опит и образование ще се отплати. Можете да работите като специалист - човешките ресурси, IT, управление на бизнеса - възможностите са почти безкрайни. Много от големите фирми в България страдат от липсата на квалифицирани кадри в тази област.

7. Счетоводство

С много фирми, които искат да спестят пари, като аутсорсинг счетоводни услуги на квалифицирани лица, дипломирани експерт-счетоводители могат да направят солидни доходи.

8. Уеб дизайн

В днешно време на все повече нарастращите интернет нужди и технологии е почти невъзможно фирма да няма собствена интернет страница. Все повече и напоследък се развиват мобилните сайтове, като се предполага ,че през следващата 2014 година повечето посещения ще идват от мобилни платформи и устройства. Това ще направи все по трудно самоделните уеб сайтове лесно ползваеми и адекватни с развиващата се интернет среда. 

9. Виртуален асистент

Предприятията се стремят да възлагат ключови услуги, и вместо да наемат служители за това на пълно работно време , много от тях търсят да наемат виртуален офис асистент. Основен плюс е ,че ако знаете няколко езика можете да не се ограничавате и с едно работно място а можете да работите за по-висока заплата в САЩ, Германия и навсякъде другаде по света виртуално от своя дом. Като виртуален асистент, вие ще извършите най-честите офис задължения, като например текстообработка, въвеждане на данни, счетоводство, и други директно от вашия дом.

10. Ръчни изделия и производство (Craft Бизнес)

В един свят на масово произвежданите боклуци, купувачите все повече предпочитат да купуват ръчно изработени предмети. Включете своята креативност и талант в бизнес чрез продажба на бижута, керамика, уникален интериор, портмонета, метални изделия - небето е граница! Можете да продавате своите занаяти на собствения си сайт или сайтове като Etsy, и в занаятчийски панаири и местни събития.

Няма коментари:

Публикуване на коментар