петък, 16 август 2013 г.

Облачни пари

Преди сега, не бях фен на онлайн предприятие, защото аз го видях като пълна загуба на време и нереалистичен подход за работа за пари. I са посочени поотделно и насърчавани на Прекарвам времето си и "пари честотна лента" на онлайн бизнеса. Повечето пъти, когато съм онлайн, аз ще взема един бърз поглед към това, което интернет бизнес трябва да предложи, но аз се обезсърчават от нито метод, или План за възнаграждения.

Е, тази идея на мината не трая дълго преди да ме погълнат от това, което аз наричам най-големият и якото пари вземане на арената в нашия свят днес-Cloud пари.

Принципът на Cloud пари

Cloud пари може да се разглежда като мощен и не-паричните алтернатива на централната интернет бизнес. Това е моят начин да се каже, "кредитните карти не са достатъчно добри." Това е термин, измислен I, за да отговарят на контекста на тази част, и няма съмнение, стана необходимо да се въведе до интернет. Не е мобилен пари, нито пък може да бъде посочен като цифров брой. Това е абстрактно пари с реални активи и кредити за единица.

Представете си, милиарди долари, произтичащи по въздуха (не в буквалния смисъл на думата.) Weird нали? Разбира се. Но с какво изчислителни облаци е постигнала в последно време; който варира от облак съхранение на комуникация-облак пари облак може да бъде един от големите иновации на тази технология.

Как тя трябва да работи:

Този ден, без значение колко цифрово достойни кредитни / дебитни карти може да изглежда, те все пак в крайна сметка като физическо пари в ръцете на техните собственици или ползватели. Ако това е така, защо тогава трябва да се направи карта за пари, когато първоначалната ни цел за развиване на всички тези неща е практически премахва опасностите на книжните пари? Независимо от това, пари облак ще покрие тази престъплението на цифров брой. Тя ще даде на бизнес организации предимство и крачка напред за солидност и близост.

За тази иновация да работят, A стандарт организация за облак пари (като всеки друг), трябва да бъде в място, където да зададете правила, срокове и пари политики. Неща като бизнес активи и пазарен възрастта на компанията следва да определят звена в такава организация, че притежава в нея облак акаунт. Това приет стандарт тялото ще послужи като независима и безпристрастна облак банка, няма място или очакването за физическа пари или фонд хартия.

От изследването, което са открили, че много хора, предимно африканци, са все още да приемат дори цифровия стил пари. Разбира се, това отнема време да приемат промените, но това, че не трябва да приемат завинаги.

Като самостоятелно направени орган в тази концепция започва, знам, че може да звучи едностранно, но най-добре виждаме защо облак пари ще вземе света на интернет от бурята.

Плюсове на Cloud качество:

Cloud Пари има толкова много предимства, както и недостатъците. Но в хода на това парче, аз ще очертае това, което ще направи този облак икономически обект предпочитано средство за днешния бизнес свят. Визави:

1. Лесно и просто пари
2. Real Time Saver
3. Процес Sky бизнес
4. Световно признати Single пари System.
5. Лесно и висока печалба маргинализация.
6. Easy отстъпка и сделка сделката
7. 99% измамите изкореняване.
8. Регионален технологично Извисяването
9. Global приемане на единна система за търговия.
10. Global Подобряване на технологично ноу-хау.
11. Преодоляване на Еко-бизнес разделение сред съществуващите търговски народи.

В списъка по-горе никога не е изчерпателен един. Но с поглед на това, което облака прави за нас, а след това парите да намери своя път в него, както добре.

Въпреки това, всяко нещо възприема и разглежда като добра има страна за това, че ме боли. Но с всеки указания, пари облак наистина ще спечели сърцето на почти всеки съвременен бизнес магнат днес. Интернет е наистина спаси бизнеса, подобряване на вътрешната комуникационна и разширява спектъра на двете онлайн и офлайн пазара. Така че, парите облак ще дойде да спре и със сигурност ще остане за компенсиране и балансиране на нестабилност на целия ни бизнес свят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар