понеделник, 12 март 2012 г.

Възможност за млади хора да развият собствена бизнес идея

Вие сте млади , амбициозни и имате бизнес стратегия или план ? Но се чудите от къде да спечелите / вземете пари за първоначална инвистиция във идеята Ви .

Ето и вашия шанс да се развиете и да получите инвестиция в идеите които имате , започвайки собствен бизнес !

Младежи до 29 години от цяла България, имат възможност да регистрират своя идея за собствен бизнес, на сайта ,който провежда състезанието. Целта е да се покаже как една идея може да бъде развита за 18 месеца от проста идея до устойчиво работещ бизнес.
От всички регистрирали се участници, 18 се избират да участват в деня на събитието и да представят, в рамките на 2 минути, пред публика и жури, в Аулата на СУ "Св. Климент Охридски", своята идея. От 18-те участника, 9 печелят 3Challenge – Idea и продължават напред в състезанието.
Критерият за допустимост е Иновативност – да е нещо ново, нещо, което все още не е направено на локално (България) или на световно ниво.

НАГРАДИ:
Парична награда

  • 6 месечно менторство, от организации в най-различни области, които помагат на спечелилите да развият своите идеи
  • Достъп до 2-рия етап – Seed
Повече информация и участие в състезанието - млад бизнесмен с идея

Краен срок за записване : 
31.03.2012 

Гласуване : 
От 01.05.2012 до 10.05.2012, от всички идеи, които са се регистрирали, 18 ще бъдат избрани (12 от Start It Smart и 6 с online гласуване на публиката) да участват в първия етап Idea и да представят, в рамките на 2 минути, пред публика и жури, в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски“, своята идея.

Генерални спонсори на събитието са :

Микрософт България
Телерик

Няма коментари:

Публикуване на коментар