четвъртък, 22 декември 2011 г.

Най-нови бизнес идеи за 2012 г.


E-mail


Икономически новини и се притеснява за бъдещето могат да се обърнат хората далеч от започване на нов бизнес.Истината е, че винаги има риск при стартиране на нова компания за всички малки мащабни индустрии и рецесия не предоставя автоматично причина, поради която трябва да спре да работи на вашия сън.

 
Всъщност Бил Гейтс започна Microsoft в рецесия. Въпреки че това е краен пример, много хора са започнали малкия бизнес, когато икономиката е намалял.Много хора днес стартират успешни компании, защото те са загубили работата си. Ако искате да започнете с най-добрите нови бизнес идеи за 2012 г., макар че, сега е време да започне планирането.
В зависимост от вида дейност, която искате да започнете, ще се нуждаят от разрешителни, лицензи, капитал, местоположението и служители. Това може да отнеме шест месеца до една година за планиране.
Като започва в края на 2011 г., може да успеете да отворите врати (така да се каже) и преди празника треска през 2012 г.!
Топ 3 Идеи за интернет бизнес за 2012 г.
Интернет бизнес, често предоставят по-бърз период от планират да пуснат. В зависимост от типа на интернет бизнес, вие не може да се наложи да наемете място или да се прилагат за местни разрешителни. Един от най-добрите идеи в интернет бизнеса за 2012 г. включва партньорски маркетинг. Въпреки техническите звучащ термин, филиал на маркетинга е един лесен начин да се направят допълнителни пари онлайн. Когато участвате в този бизнес, като се запишете с различни доставчици и онлайн търговци на дребно като филиал.
Един от най-големите партньорски програми е чрез Amazon, но много онлайн компании са тези програми. Просто посетете сайтовете за любимите ви продукти или компании и да се търси един филиал на връзката. След като се регистрирате, можете да препоръчват на своите продукти чрез линкове към други.
Всеки път когато някой използва вашата връзка, за да посети нашия сайт и за покупка, вие получавате комисионна. Вие може да изгради връзки чрез блогове, коментари във форуми и писане на статии в сайта. Въпреки, че отнема време да се създаде стабилен паричен поток, е възможно да се направи пълно работно време доходите от дома.
Единственият начин за бързо проследяване на пътя си към успеха на бизнеса, за да започнете да използвате вирусни маркетингови идеи (например вирусни видео) за насърчаване на вашите сайтове. Ще откриете, че вирусен маркетинг може да бъде малко хит и пропускат. Понякога най-простите и чудат идеи наистина може да излитане. Най-важното нещо, за да реализира обаче е, че голям брой от тези маркетингови подходи действително ще успее да излети, така че да не се взриви всички от маркетинговите си бюджети.
Друга опция за онлайн бизнес е да отворите една виртуална витрина. Ако не сте технически грамотен и искате да тествате водите, можете да отворите магазин чрез сайтове като Ebay или Etsy. Онлайн магазините са много малки бизнес идеи за 2012 г., защото можете да превърнете вашето хоби или страст в кариерата си.
Можете да предоставя персонализирани смеси кафе, домашно приготвени карти, различни линии на стационарни, ръчно изработени изкуство или любимите си модни линии.Няма ограничение за вида на магазина, можете да отворите онлайн. Насърчава вашия бизнес, използвайки каквото и безплатна реклама онлайн, можете да намерите (напр. Craigslist, уеб директории и т.н.).
Ако кариера в продажбите е последното нещо, на вашия ум, може да искате да се мисли за откриване на компания за онлайн услуги. Всеки има умения, и вие, може да бъде ваш превърнат в пари в брой. Адвокати, счетоводители, терапевти и физически треньори, всички са очевидни ниши за една компания за онлайн услуги. Можете също така да отвори фирма за услугата, ако имате умения, за да бъде виртуален асистент, копирайтър, графичен дизайнер или художник.


Най-добър нов бизнес Идеи за 2012 г. за работа у дома
Някои от най-добрите бизнес идеи за 2012 г., ви позволяват да работите у дома, но не са непременно онлайн бизнес. Все по-голяма област на работа в дома е медицински фактуриране. Можете да посещават училища за обучение на медицински фактуриране и кодиране, но най-добрият начин за стартиране на бизнес начало е първо да се натрупа опит в областта.
Ако сте опитен Фактуриращия, можете да конвертирате предишни работодатели в клиенти. Компаниите са аутсорсинг много административни задачи в усилието си да спестят пари, и приветстваме възможността да работи с известни и опитни доставчици.
Други малки бизнес идеи за 2012 г., които ви позволяват да работите от дома си, използвайки кариерата си опит включват медицински или юридически транскрипция, електронни или компютърни ремонт, софтуерен дизайн или програмиране, грижите за децата и печене.
Независимо дали ще изберете да тече в детските градини у дома, отворете Cupcake бизнес за доставка или определят компютри, вие ще откриете, че вие ​​трябва да започнете думата сега, за да изгради клиентска база за изстрелване през 2012 г.. Всички от най-доброто начало базирани бизнес, споменати тук, изискват време за изграждане на клиентска база и добра дума от уста на уста от доволни клиенти ще предизвика лавинообразен ефект в размер на обичая, можете да нетърпение очакваме да получим.
Персонализирайте най-добрите идеи за бизнес за 2012 г. за вас: Направете вашата страст проект!
Важно е да запомните, че е страхотна идея за бизнес е безсмислен, ако не се интересувате от това. Започване на собствен бизнес, поема огромен ангажимент по време и ресурси. Може да се наложи да поставят собствените си пари в началото на кампанията. Повечето нови предприемачи работят повече часове, отколкото те направиха с тяхното пълно работно време, както и за по-малко заплащане.
Не се обезкуражавайте от тези истини. Устойчивост може да се отплати в края на краищата, когато вашият бизнес е успешен, и вие ще получите голяма възвращаемост на първоначалната инвестиция.
Защото това отнема толкова много работа, никога не трябва да се стартира дадена компания, просто защото тя изглежда като един от най-добрите нови бизнес идеи за 2012 г. - Вашият бизнес трябва да бъде вашата страст. Една компания е по-вероятно да бъдат успешни, ако обичате работата. Вие сте по-вероятно да прокара трудни времена, ако вие се наслаждавате на работата си, отколкото, ако просто вдигна нещо, което звучеше като има много потенциал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар