петък, 24 януари 2014 г.

Интернет бизнес идеи 2014

Повечето хора се търсят начини да се допълнят текущите им доходи. Парите, които те печелят сега не е достатъчно, за да задоволи основните си нужди или желания. Като една бизнес идея интернет е един чудесен начин за всеки да увеличи банковата си баланс и качество на живот. Как са те трябваше да отидат за изпълнението на дадена интернет вкъщи бизнес идея ? Има много уроци и програми , достъпни в интернет , които предлагат съвети за това как да отида за тази задача. Въпросът е да се намери една цялостна програма , която ще ви отведе до към успеха.

Долната линия е, че нищо няма да излезе лесно! Хората не трябва да очакват незабавни резултати от техните интернет бизнес идеи. Хората трябва да бъдат подготвени да се сложи много упорита работа в бизнеса. Преди всичко , поддържане на положително отношение е от жизненоважно значение за преодоляване на възходи и падения на получаване на вашия домашен интернет бизнес и летенето.

Една страхотна идея , че много хора имат е да се правят пари насърчаване на продукти на своите уебсайтове. Това е доста прост процес , и има добри програми, които да ви помогнат да изберете продукти за насърчаване . В идеалния случай човек трябва да изберете един пазар, в който самите те се интересуват и са информирани . След като лицето е намерил своя ниша след това той трябва да намери идеалния компании , които търсят онлайн партньори, за да популяризират своите продукти. Това е известно като филиал на маркетинга . Налице е процес на регистриране на отделните дружества . Те от своя страна ще зададете един филиал на връзката , която се поставя в рамките на сайта. Собственикът на сайта се плаща комисиона всеки път, когато някой кликне и закупува продукта с помощта на връзката пуснати на този сайт. Една важна стъпка е оптимизация на уеб сайт , така че да завърши по-високо на класацията на страницата. Всичко това ще отнеме малко работа , и може да стане малко поразителен.

Има изобилие от други интернет бизнес идеи , които хората могат да се реализират . Всичко, което се изисква е малко изследвания, за да се намери една идея , че ще успее. Има много хора, които вече са се опитали много идеи , не успяха и в крайна сметка успяха . Тези хора са вложили всичките си преживявания в различни книги и ръководства. Някои от уроците са безплатни, докато други идват на цена . Дори ако това отнема известно инвестиции , хората могат да минават през всеки учебен материал , така че те могат да бъдат по-добре подготвени , за да се избегнат същите грешки , които другите са направили .

След всичко , през цялото време и усилия, пуснати в разработването на уеб сайт обучение за начинаещи собственици на бизнес на интернет включва мъдрост , придобит чрез опити и грешки . Това помага на другите , за да се избегнат ненужни клопки и някои лоши бизнес идеи, които не са работили . Начинаещи до тази област могат да останат ясни от тези идеи, за да се избегне всякакво ненужно недостатъчност.

В сегашния нашата икономика много хора са били принудени да заемат работни места, които са доста под техните нива на квалификация и са изправени пред недоволство в сегашното им състояние работа. Чрез постигане на успех в интернет бизнеса , хората не само да допълват доходите си , но също и възстановяване на самоуважение .

Lalema обича да работи от дома си в дома си офис , определяне на собствените си часа и се грижат за семейството си . Тя обича да споделя с колкото е възможно повече хора възможностите тя в момента е прилагането, за да успее в дома си интернет бизнес .

понеделник, 13 януари 2014 г.

Error: E-Mail Message required! Opencart admin

You recieve the error - "email message required" when trying to send a newsletter or send a email to your store members / customers / affiliates ? There is a problem in the 1.5.5.1 Opencart version which can easily be solved.

You can try this:
1. Open file "contact.tpl" in the "admin\view\template\sale" folder of your opencart store
2. Go to line 244, you'll see the line:

CODE: 

$('textarea[name=\'message\']').html($('textarea[name=\'message\']').val());


and replace with:

CODE: 

$('textarea[name=\'message\']').html(CKEDITOR.instances.message.getData());


3. Save the file and test. Now it should say "Your message has been successfully sent!"