петък, 30 август 2013 г.

Ефективно подово отопление

Електрически решения подово отопление

Електрически подово отопление понякога се счита за скъпо. Въпреки това, с правилния избор на продукти и контрол , той може в действителност да бъде много рентабилен начин за отопление за живот .

Това се дължи на начина, по който електрическите отоплителни системи разпределя топлината . Те се управляват много лесно с модерни термостати и те са много бързо да се промени температурата на околната среда.

Електрическите продукти подово отопление може да се инсталира под голямо разнообразие от подови повърхности като теракот, ламинат , килим , дърво и дори и на открито под pavior , бетон и асфалт . Някои продукти са достатъчно проста , за да инсталирате без професионална помощ.

Какво е лъчиста топлина ?

Топлината е уникален трансфер на енергия , които естествено се търси от по-студените обекти , които топлят . Лъчисти отоплителни системи могат да бъдат инсталирани в пода или тавана и работят по същия начин. Radiant топлина е под формата на енергийни вълни. Вместо загряване на въздуха, тези топлинни вълни на повърхността на предмети или хора в стаята. Тези повърхности включват стени , прозорци, подове и тавани . Тези повърхности след това леко се затопли околния въздух създаването на по- естествена топлина с минимална пода до тавана вариация температура в сравнение с традиционните конвективни топла вода централна система за отопление.

Ефективно & Clean

Традиционните системи за централно отопление работят с въздух, преминаващ през топлите радиатори вода . Това създава конвективни топли въздушни течения , както топли въздух се издига и студен въздух пада поради различията в плътността им . Това създава температурната разлика в стая с тавана пространство се загрява на първо място. Това води до " гореща глава / студени крака " синдром и запушен среда.

От друга страна, лъчиста топлина е най- ефективната форма на разпределение на топлината в наличност. Обектите в стаята се нагрява първо и след това внимателно се затопли околния въздух . Това означава, че температурата на въздуха може да бъде намалена в стаята , докато все още поддържа ниво на комфорт , което води до намаляване на разходите за отопление . Когато въздухът не циркулира там не са създадени проекти . Пепелта не се разпространява в стаята , която носи по-високи нива на комфорт не само за алергия страда , но за всички в стаята . Налице е по-равномерно разпределение на топлината вертикално в помещението , която е много по-близо до идеалното разпределение.

Проектиран за живот

Лъчисти отоплителни системи под формата на подово отопление или отопление тавана са напълно невидими и на шум. Конвенционалните топли водни радиатори , не допринасят за естетиката на една стая и дизайн влияние стая . Инсталиране на лъчисто подово отопление или система тавана напълно невидими и незабележими , позволява по-голяма гъвкавост в създаването на добра среда за живеене .

вторник, 20 август 2013 г.

Бизнесът: Европейските средства стават все по-важни за държавата

През първото полугодие 57% от инвестициите на държавата са с финансиране от еврофондовете. Данните за изпълнението на бюджета до юни 2013 г. показват, че капиталовите разходи на държавата са в размер на 1 334.6 мнл.лв., като от тях 765.8 млн.лв. е европейското финансиране, пише в анализ на Българската търговско-промишлена палата /БТПП/.Фондовете на ЕС се затвърждават като основен източник за инвестиционната дейност на държавата, чрез която се модернизира инфраструктура или се изпълняват други проекти с икономически ползи за бизнеса и гражданите. Според БТПП все по-нарастваща роля на европейските пари не бива да се подценява. За сравнение през 2008 г. делът на европейското финансиране в инвестициите на държавата е само 11.6%. 

При изготвяне на държавния бюджет за 2014 г. Палатата препоръчва да се обърне внимание върху инвестиционните разходи, защото чрез тях се създават условия за повече производителност и растеж. Очакванията на бизнеса са държавата да инвестира и в технологии за изграждане на електронно правителство, чрез което ще се облекчи обслужването на фирмите. 

От друга страна при частните инвестиции от чужбина се наблюдава известна предпазливост. Предварителните данни показват, че през първата половина на 2013 г. в страната са постъпили 711.1 млн.евро при 1 134.3 млн.евро за същия период през миналата година. 

Наскоро проведеното от БТПП проучване сред деловите среди показа, че ключови фактори за привличането на чуждестранни капитали са наличието на предвидимост в бизнес средата, подобряване на работата на администрацията, намаляване на бюрокрацията и корупцията.

Автор/ Източник - БЛИЦ.бг

101 Идеи за малък бизнес

Ако търсите нов малък бизнес възможност, вие сте на правилното място. Този списък на 101 малки бизнес идеи включва всичко от лични услуги, на дребно възможности до екологични услуги, да домашен любимец, свързани с идеи, да технологични фирми. Използвайте този списък за идентифициране на бизнес идея, която е идеална за вашата ситуация.

Въздуховоди Cleaner
Антични мебели Продажби
App Developer
Техник Ремонт и поддръжка
Аквариум Поддръжка
Мазе Remodeler
Блог консултант
Счетоводител
Бизнес консултант
Производител на восъчни свещи и фигури
Сладкар
Дърводелец
Кетъринг услуги
Специалист по безопасност
Service платнена пелена
Компостиране
Ремонт на компютри и поддръжка
Computer Trainer
Строителство Cleanup
Customer Service Professional
Data Entry Service
Desktop Publishing
Direct Marketing Service Mail
Disaster Планиране и Service превенция
Dog Trainer
Куче Отнасяйте Baker
Remover Dog отпадъци (Pooper Scooper)
Дула
иБей консултант
иБей Продавач
Цветар
Писател на свободна практика
Мебели Mover
Градинар
Генеалог
Grant Writer
Green Cleaner
Green консултант
Gutter Cleaner
Собственик фризьорски салон
Собственоръчно Crafter
Момче за всичко
Теглене на услугите
Holiday декоратор
Начало базирани Доставчик Грижи за детето
Начало Stager
Home Theater Designer
Начало атмосферните условия Professional
House Painter
Ice Cream Shop Бизнес
Изображение консултант
Мастило и тонер картриджи
Интериорен дизайнер
Интернет Изследовател
Бижута Maker
Перално
Life Coach
Ключар
Маркетинг Copywriter
Масажистът
Медицински
Мотивационен говорител
Диетолог
Био грижа за косата Продавач
Organic Доставчик поддръжка на тревни площи
Парти Planner
Personal Chef
Лична Concierge
Personal Trainer
Pest Control Professional
Pet Couture Designer / продавача
Pet фризьор
Pet Sitter
Снимка Възстановяване Service
Фотограф
Pizza Parlor
Басейн Почистване и поддръжка доставчик
Частен учител
Professional Organizer
Ръководител на проекта
Коректор
Връзки с обществеността агенция
Resume Writer
Консултант продажби
Scrapbooker под наем
Старши Грижи Доставчик
SEO Консултант
Сняг и лед Service отстраняване
Сапун Maker
Social Media Consultant
Реч Writer
Данъчни счетоводител
Доставчик на преводачески услуги
Tree Farmer
Video Producer
Virtual Assistant
Virtual Call Center
Voice-Over Professional
Web Designer
Сватбеният агент
Йога инструктор

Сега, когато имате няколко бизнес идеи в ума, като сте завършили първия етап на стартиране на бизнес: си вдъхновен! Време е да направим следващата стъпка, и оценка на бизнес идеи, които е направила в началото на списъка.

След това следват заедно с тази стъпка-по-стъпка ръководство малък бизнес стартиране на работа по всеки от останалите стъпки в малкия бизнес процес стартиране, и вие ще бъдете по пътя си към започване на нов бизнес в нито един момент.

петък, 16 август 2013 г.

Облачни пари

Преди сега, не бях фен на онлайн предприятие, защото аз го видях като пълна загуба на време и нереалистичен подход за работа за пари. I са посочени поотделно и насърчавани на Прекарвам времето си и "пари честотна лента" на онлайн бизнеса. Повечето пъти, когато съм онлайн, аз ще взема един бърз поглед към това, което интернет бизнес трябва да предложи, но аз се обезсърчават от нито метод, или План за възнаграждения.

Е, тази идея на мината не трая дълго преди да ме погълнат от това, което аз наричам най-големият и якото пари вземане на арената в нашия свят днес-Cloud пари.

Принципът на Cloud пари

Cloud пари може да се разглежда като мощен и не-паричните алтернатива на централната интернет бизнес. Това е моят начин да се каже, "кредитните карти не са достатъчно добри." Това е термин, измислен I, за да отговарят на контекста на тази част, и няма съмнение, стана необходимо да се въведе до интернет. Не е мобилен пари, нито пък може да бъде посочен като цифров брой. Това е абстрактно пари с реални активи и кредити за единица.

Представете си, милиарди долари, произтичащи по въздуха (не в буквалния смисъл на думата.) Weird нали? Разбира се. Но с какво изчислителни облаци е постигнала в последно време; който варира от облак съхранение на комуникация-облак пари облак може да бъде един от големите иновации на тази технология.

Как тя трябва да работи:

Този ден, без значение колко цифрово достойни кредитни / дебитни карти може да изглежда, те все пак в крайна сметка като физическо пари в ръцете на техните собственици или ползватели. Ако това е така, защо тогава трябва да се направи карта за пари, когато първоначалната ни цел за развиване на всички тези неща е практически премахва опасностите на книжните пари? Независимо от това, пари облак ще покрие тази престъплението на цифров брой. Тя ще даде на бизнес организации предимство и крачка напред за солидност и близост.

За тази иновация да работят, A стандарт организация за облак пари (като всеки друг), трябва да бъде в място, където да зададете правила, срокове и пари политики. Неща като бизнес активи и пазарен възрастта на компанията следва да определят звена в такава организация, че притежава в нея облак акаунт. Това приет стандарт тялото ще послужи като независима и безпристрастна облак банка, няма място или очакването за физическа пари или фонд хартия.

От изследването, което са открили, че много хора, предимно африканци, са все още да приемат дори цифровия стил пари. Разбира се, това отнема време да приемат промените, но това, че не трябва да приемат завинаги.

Като самостоятелно направени орган в тази концепция започва, знам, че може да звучи едностранно, но най-добре виждаме защо облак пари ще вземе света на интернет от бурята.

Плюсове на Cloud качество:

Cloud Пари има толкова много предимства, както и недостатъците. Но в хода на това парче, аз ще очертае това, което ще направи този облак икономически обект предпочитано средство за днешния бизнес свят. Визави:

1. Лесно и просто пари
2. Real Time Saver
3. Процес Sky бизнес
4. Световно признати Single пари System.
5. Лесно и висока печалба маргинализация.
6. Easy отстъпка и сделка сделката
7. 99% измамите изкореняване.
8. Регионален технологично Извисяването
9. Global приемане на единна система за търговия.
10. Global Подобряване на технологично ноу-хау.
11. Преодоляване на Еко-бизнес разделение сред съществуващите търговски народи.

В списъка по-горе никога не е изчерпателен един. Но с поглед на това, което облака прави за нас, а след това парите да намери своя път в него, както добре.

Въпреки това, всяко нещо възприема и разглежда като добра има страна за това, че ме боли. Но с всеки указания, пари облак наистина ще спечели сърцето на почти всеки съвременен бизнес магнат днес. Интернет е наистина спаси бизнеса, подобряване на вътрешната комуникационна и разширява спектъра на двете онлайн и офлайн пазара. Така че, парите облак ще дойде да спре и със сигурност ще остане за компенсиране и балансиране на нестабилност на целия ни бизнес свят.

Предимства на свободна практика Писане Online

Всяка работа има плюсове и негативи, нали? Много хора желаят свободата да работят у дома си и да отговаря за собствената си работа и живот, но някои се превърне носовете им нагоре към идеята за писане за уеб сайтове. Въпреки това, има доста пари, за да се направи писмено онлайн и ползите могат да бъдат значителни. Ето някои неща, за да разгледа

1. Вие не се нуждаят от опит, можете да започнете от някъде. Ако винаги сте мечтали да пише за списание или вестници, не сте сами. Тези вид на работните места да има повече блясък и повече пари и така са много търсени. Това означава, че редакторите могат да си позволят да бъдат придирчиви и познайте какво? Ако не разполагате с тялото на вече публикувано произведение, вашето резюме вероятно няма да получа втори опит. Въпреки това, писане онлайн е много по-лесно. Много мелници съдържание просто попитайте за писане проба за да получат представа за стила си и ако това е Бог, вие сте инча В Интернет има неограничено пространство, така че не е съвсем на нивото на конкуренцията и с печатните издания. Разбира се, можете също да имат възможността за стартиране на свой собствен блог или уеб сайт, за да напишете онлайн, която ви дава най-голяма свобода.

2. Има сайтове за всичко, което може да искате да пише. Сериозно. Ако обичате да пишете за готвене или храна, имате тон на уебсайтове, за да се прилагат. Любовта мотоциклети или плетене или пише за бременност? Без страх! А просто търсене в интернет ще ви даде тон на уебсайтове, за да представят истории или да кандидатства за свободна практика, концерти с.

3. Работа у дома си е хубаво. Много хубаво. Въпреки че може да бъде в състояние да работят от дома си с някои печатни публикации, както и някои издания предпочитат да наемат както местни, някои истории изискват интервюта, ходи по места и т.н. Рядко ще онлайн публикуване или грижи уебсайт, където живеете. Ако пишете статия за сън обучение бебе, Има ли някакво значение дали пишеш по пижама в Минесота или в бански костюм във Флорида. Не съвсем!

4. Pay е обикновено на време и просто, както се очаква. Когато се работи за печатни публикации, винаги има страх, че операцията ще фолдне и вие ще бъдете в студа с каквото пари все още дължи. Може да се наложи да се справят с представяне на фактури и всички видове свързани с главоболие. Аз съм писал за много сайтове, съдържание мелници и блогове и всяко заплащане аз трябваше да получите винаги дойде без шум или мус в Paypal сметката ми или банкова сметка, точно когато трябваше да се удари. Повечето от времето плащания бяха автоматично, и единствената компания, аз написах за това не е, всичко, което трябваше да направя, е бил ударен "заявка за плащане" на своя уебсайт. Totally лесно.

Докато в заплащането на дума е вероятно да бъде много по-ниска с онлайн издания от печат, на компромис е, че има достатъчно налични работа, това е сравнително лесно да се пробие в, можете да работите у дома, и има изобилие от възможности за избор за писане!

Можете да пишете и статии за отопление - котли на пелети , котли за отопление и всякакви други - например ето Джейтерм
Също вариант е да се пишат статии на тема отопление - какви по- добри средства и алтернативи знаете на стандартното отопление в днешно време.