вторник, 30 април 2013 г.

За безработицата при младите

Безработицата при младите бележи нови ръстове от 2009 година насам. Все повече покрай политическите интереси и изборните кампании политиците обещават нови работни места. Остава единствено въпроса , как ще бъдат заплатени разкриването на тези нови места и кой ще се ангажира със създаването им и поддържането им и за в бъдеще.

Факт е ,че само около 19% от младите студенти излезли от ВУЗ-овете намират работа по специалността, докато останалите се отказват или търсят работа извън България.
Повече информация и новини можете да прочетете и на :  Младежката Безработица и Липсата на Работни Места

Студентите трябва добре да обмислят своето кандидатстване и намиране на подходяща работа още преди кандидатстването , така ще подпомогнат развитието си след завършването.

понеделник, 29 април 2013 г.

Фирмите и бизнеса - не всеки може да стане добър търговец

Напоследък все повече хора се опитват да създават нови бизнес проекти и да разработват нови идеи в които да инвестират не малко пари. Не всеки има лидерски умения и опит в създаването на успешен бизнес, защото ако една идея дори и да изглежда добре на хартия ,то не винаги е ясно дали тя ще се реализира точно по начина по който си представяме. Никога не е ясно и дали парите които инвестираме ще се възвърнат и ще ни донесат така бленуваната печалба и ръст в продажбите , без значение дали бизнеса ни е свързан с продажба на стоки или услуги.
Затова всеки трябва добре да помисли преди да създаде своя собствена фирма и да започне да инвестира средствата си в нея. Една добра идея и да направим подробен план, в който да предвидим възможностите както за печалба така и за загуби и какъв срок на загуба можем да си  позволим да има новосъздадената фирма.
Така ще сме една крачка напред и ще има по-малко финансови и неприятни изненади , които иначе могат да ни накарат да се откажем от бизнес идеята си.
Вече не е трудно и всеки може да регистрира сам фирма , но по-трудното идва след това когато сме изправени пред неминуемите разходи и тяхното обезпечаване.

Помислете добре преди да започвате дейност в която досега не сте работили и не сте имали опит. Бизнеса не се отдава на всеки и не всеки може да извлече максимума , а дори и печалба от най-хубавите идеи.

събота, 27 април 2013 г.

Още месец остава за кандидатстване по програма - предприемчиви българи

За тази година има приети 600 проекта , като половината от тях са одобрени. Безработните българи имат възможност още един месец да подават документи за кандидатстване по програмата. Крайният срок по програмата изтича на 31 май. Кандидатства се с фирма , която е новосъздадена и специално за целта. Счетоводна кантора КТК Консулт има промоционална цена - 187лв. за регистрация на еоод , и регистрация на оод по съответните програми. Получавате и безплатна счетоводна консултация.
Повече информация и новини можете да намерите :
краен срок програма за предприемчиви българи

четвъртък, 25 април 2013 г.

10 Най-бързо развиващите се отрасъла за малкия бизнес


Предходно постижение не е гаранция за бъдещи резултати, тъй като старата баналност бизнес казва. Но също така може да сте чули, че не можем да знаем къде отиваш, без да знае къде сте били.

За да получите представа в кои браншове малките предприятия са нарастващата, анализаторите в Raleigh, NC-със седалище в частния компанията финансово-фирмена информация Sageworks завтече някои цифри за Entrepreneur.com. Ето един поглед към отрасли, където американските компании с $ 10,0 милиона или по-малко в годишните продажби са показали най-висок и най-нисък процент промяна от 01 Януари до 31 Декември, 2012. Като база за сравнение, средният темп на растеж във всички малки фирми в САЩ в периода от време, е 8 на сто, казва Либи Bierman, анализатор в Sageworks.

Най-бързо развиващите се индустрии за малкия бизнес в САЩ през 2012 г.

Жилищна сграда строителство: 14.77%
Изграждане на потребителски софтуер и сървъри за бизнеса: 14.29%
Машини, оборудване и консумативи търговци на едро търговци: 13.75%
Управление, научни и технически консултантски услуги: 12.31%
Архитектурни и инженерни, и свързаните с тях услуги: 11.40%
Фондация, структура и изграждане на външни изпълнители: 11.37%
Строителни довършителни изпълнители, които правят допълнения, изменения, поддръжка и ремонт: 11.32%
Общи товарния превоз: 10.41%
Услуги на сгради и жилища, включително вредителите унищожители, сутерена и озеленяване: 10.11%
Други изпълнители, специализирани изложения, включително дейности, подготовка на площадката и други специализирани позиции 10.04%
Свързани: На лов за бизнес идеи? Помислете поглед към тези 8 Горещи Industries

Най-бавно-развиващите се индустрии за малкия бизнес в САЩ през 2012 г.

Квалифицирани съоръжения сестрински грижи: -3.29%
Печат и дейности, свързани с подпомагане: 1.86%
Ремонт на автомобили и поддръжка: 2.81%
Офиси на лекарите: 3.00%
Highway, улица и мост строителство: 4.24%
Застрахователни агенции, брокерски къщи, както и други дейности, свързани със застраховането: 4.32%
Лизингодателите на недвижими имоти: 5.07%
Други разнообразни производство включително бижута и сребърни изделия, спортни стоки и атлетичен, кукли, играчки и игри, канцеларски материали от хартия, и признаци: 5.55%
Офиси на здравни практикуващи различни от лекарите и стоматолозите, включително акупресура, оптометрия, психични практикуващи здраве, логопеди и ерготерапевти: 5.98%
Други развлечения и услуги за отдих, включително боулинг центрове, голф игрища, както и развлекателни центрове: 6.03%
Свързани: Franchise прогноза Продължава Strong за 2013 г.

Добрата новина за предприемачите е, че голяма част от най-бързият растеж е в фирмите, предлагащи услуги, които могат да бъдат започнати без много пари за закупуване на оборудване и инвентар, казва Бирман. Разработка на софтуер, управленско консултиране и архитектура фирми са лидерите в тази област са били в продължение на няколко години, казва Бирман.

Не всички фирми на най-бързо развиващата списъка са услуга на базата. По-специално, на жилищния пазар на жилища се е току-що започна да се възстановява, и че подкрепя бизнес, свързан със строителната индустрия, включително фондация и външни строителни и изпълнители специалност. Много от строителните проекти са били изоставени по време на рецесията и така част от отскока в строителството е фирми и физически лица бране на гърба на стари полу-готови проекти.

Бизнес услугите и строителството се търсят силни през следващите години. "Те предоставят услуги, които са, може би не е от решаващо значение, но много необходими от други фирми и хора, които се опитват да растат дори по домовете си", казва Бирман. "Аз не виждам тези индустрии да ходя никъде. Може би си темп на растеж няма да бъде толкова висока, колкото е било, но аз не мисля, че ще се стигне до спад в скоро време. "

Свързани: Най New Business Ideas излюпване за 6 или повече месеца

Списък на най-бързо развиващите се индустрии за всички фирми ще включва производство, казва Бирман, но най-успешните производители имат повече от 10 милиона долара годишни приходи. "Преработваща промишленост като цяло е нещо, което има доста положителни новини напоследък", казва тя. "Ако тези производители имат тегли, посредниците, или на търговци на едро, които са транзакционни тези продажби, ще продължаваме да виждаме растеж, също."

През дълбините на рецесия, много индустрии се свиват. Сега, почти всички индустрии се разрастват, въпреки че някои от най-бавен цени. На по-бавно растящи дружества не се виждат внушителните темпове на растеж, защото те са утвърдени в областта на технологиите, която се превръща в отживелица, като печат. Но някои от тези отрасли се виждат по-бавен растеж, просто защото те имат относително нееластично търсене. Например, икономическата рецесия не променя факта, че болните трябва да отидете на лекар. Темпът на нарастване на офиси лекаря обикновено не се променят драстично.

Като цяло, в дома здравеопазването индустрия е видял положителни темпове на растеж в приходите през последната година, тъй като потребителите се търси алтернатива да се движат в един дом за възрастни хора, казва Бирман. Квалифицирани съоръжения сестрински грижи излезе в този списък, като свиване, но това е отчасти поради ограниченията, наложени на данни. За това изследване, Sageworks включени само тези предприятия с по-малко от 10 милиона долара годишни приходи. Спадът на квалифицирани съоръжения сестрински грижи може да е индикация, че по-малки съоръжения губят земята, за да си по-големи конкуренти или домашно алтернативи здравеопазването, казва тя.

Информация за ЗДДС

Колкото повече четете ЗДДС толкова повече неясно става положението и не знаете от къде да започнете и как да тълкувате закона за данък добавената стойност. То тогава има решение
можете да намерите много полезна информация , както и въпроси и отговори , тълкувания на публикуваните норми и постановления касаещи ЗДДС само на страницата на :
http://ddsinfo.wordpress.com/ .
Това са например съвети относно :


ДДС
ДДС КАЗУСИ
ДДС ИНФОРМАЦИЯ
ДДС КОРЕКЦИИ
ДДС В ЕС
ДДС НЕДВИЖИМ ИМОТ
ДДС РЕГИСТРАЦИЯ
ДДС ПО ИНТЕРНЕТ

Важно е да се знае и тълкуването на закона защото не винаги е ясно как може да се изпълни той.

Usefull info on company registration in Bulgaria

You want to know more about the company registration in Bulgaria. All you have to know is that Bulgaria is now in EU and taxes are less than the other major Eutropean contries.
So if you want to do a Company registration bulgaria
you can go and check some of these articles at : http://companyregistrationbg.wordpress.com
And they can help you to get some more information on the registration process and ll the rest

понеделник, 22 април 2013 г.

Полезна информация ЗДДФЛ , ЗКПО, ЗДДС и КСО за 2013 година

Полезна информация свързана с новите промени и актуализации в ЗДДФЛ 2013 година , можете да намерите на сайта на http://consultbg.weebly.com.

Резюмирано можете да прочетете някой от основните промени направени в :

1. Промени в ЗДДФЛ 2013
2. Промени в ЗКПО 2013
3. Промени в ЗДДС 2013
4. Промени в КСО 2013

Всичките промени са обнародвани в Държавен вестник брой 94 от 30.11.2012г. и влизат в сила от 01.01.2013г.

неделя, 21 април 2013 г.

Най-използвани пароли / Most used website passwords

Ето списък с най-използваните пароли в интернет сайтовете - блогове , форуми , уърдпрес , джумла опън карт и др. популярни системи за изграждане на интернет сайтове .
Here is the list for the most popular website passwords, used on blogs , forums , wordpress , joomla , open cart , and many more web platforms , cms and other stuff online :


12345
abc123
password
computer
123456
tigger
1234
a1b2c3
qwerty
123
xxx
money
test
password1
carmen
mickey
secret
summer
internet
service
canada
hello
ranger
shadow
baseball
donald
harley
hockey
letmein
maggie
mike
mustang
snoopy
buster
dragon
jordan
michael
michelle
mindy
patrick
123abc
andrew
bear
calvin
changeme
diamond
fuckme
fuckyou
matthew
miller
ou812
tiger
trustno1
12345678
123456789
alex
apple
avalon
brandy
chelsea
coffee
dave
falcon
freedom
gandalf
golf
green
helpme
linda
magic
merlin
molson
newyork
soccer
thomas
wizard
Monday
asdfgh
bandit
batman
boris
butthead
dorothy
eeyore
fishing
football
george
happy
iloveyou
jennifer
jonathan
love
marina
master
missy
monday
monkey
natasha
ncc1701
newpass
pamela
pepper
piglet
poohbear
pookie
rabbit
rachel
rocket
rose
smile
sparky
spring
steven
success
sunshine
thx1138
victoria
whatever
zapata
1
8675309
Internet
amanda
andy
angel
august
barney
biteme
boomer
brian
casey
coke
cowboy
delta
doctor
fisher
foobar
island
john
joshua
karen
marley
orange
please
rascal
richard
sarah
scooter
shalom
silver
skippy
stanley
taylor
welcome
zephyr
111111
1928
aaaaaa
abc
access
albert
alexander
andrea
anna
anthony
asdfjkl;
ashley
basf
basketball
beavis
black
bob
booboo
bradley
brandon
buddy
caitlin
camaro
charlie
chicken
chris
cindy
cricket
dakota
dallas
daniel
david
debbie
dolphin
elephant
emily
fish
fred
friend
fucker
ginger
goodluck
hammer
heather
help
iceman
jason
jessica
jesus
joseph
jupiter
justin
kevin
knight
lacrosse
lakers
lizard
madison
mary
mother
muffin
murphy
ncc1701d
newuser
nirvana
none
paris
pat
pentium
phoenix
picture
rainbow
sandy
saturn
scott
shannon
shithead
skeeter
sophie
special
stephanie
stephen
steve
sweetie
teacher
tennis
test123
tommy
topgun
tristan
wally
william
wilson
1q2w3e
654321
666666
777
a12345
a1b2c3d4
alpha
amber
angela
angie
archie
asdf
blazer
bond007
booger
charles
christin
claire
control
danny
david1
dennis
digital
disney
dog
duck
duke
edward
elvis
felix
flipper
floyd
franklin
frodo
guest
honda
horses
hunter
indigo
info
james
jasper
jeremy
joe
julian
kelsey
killer
kingfish
lauren
marie
maryjane
matrix
maverick
mayday
mercury
micro
mitchell
morgan
mountain
niners
nothing
oliver
peace
peanut
pearljam
phantom
popcorn
princess
psycho
pumpkin
purple
randy
rebecca
reddog
robert
rocky
roses
salmon
sam
samson
sharon
sierra
smokey
startrek
steelers
stimpy
sunflower
superman
support
sydney
techno
telecom
test1
walter
willie
willow
winner
ziggy
zxcvbnm
7777
OU812
a
absolut
alaska
alexis
alice
animal
apples
babylon5
backup
barbara
benjamin
bill
billy
bird33
blue
bluebird
bobby
bonnie
bubba
camera
chocolate
clark
claudia
cocacola
compton
connect
cookie
cruise
deliver
douglas
dreamer
dreams
duckie
eagles
eddie
einstein
enter
explorer
faith
family
ferrari
fire
flamingo
flip
flower
foxtrot
francis
freddy
friday
froggy
galileo
giants
gizmo
global
goofy
gopher
hansolo
happy1
hendrix
henry
herman
homer
honey
house
houston
iguana
indiana
insane
inside
irish
ironman
jake
jane
jasmin
jeanne
jerry
jim
joey
justice
katherine
kermit
kitty
koala
larry
leslie
logan
lucky
mark
martin
matt
minnie
misty
mitch
mom
mouse
nancy
nascar
nelson
netware
pantera
parker
passwd
penguin
peter
phil
phish
piano
pizza
porsche911
prince
punkin
pyramid
rain
raymond
red
robin
roger
rosebud
route66
royal
running
sadie
sasha
security
sergei
sheena
sheila
skiing
snapple
snowball
sparrow
spencer
spike
star
stealth
student
sun
sunny
sylvia
tamara
taurus
tech
teresa
theresa
thunderbird
tigers
tony
toyota
training
travel
truck
tuesday
victory
video
viper1
volvo
wesley
whisky
winnie
winter
wolves
xyz123
zorro
!@#$%
007
123123
1234567
1969
5683
696969
888888
Anthony
Bond007
Friday
Hendrix
Joshua
Matthew
October
Taurus
Tigger
aaa
aaron
abby
abcdef
adidas
adrian
alexandr
alfred
arthur
athena
austin
awesome
badger
bamboo
beagle
bears
beatles
beautiful
beaver
benny
bigmac
bingo
bitch
blonde
boogie
boston
brenda
bright
bubba1
bubbles
buffy
button
buttons
cactus
candy
captain
carlos
caroline
carrie
casper
catalog
catch22
challenge
chance
charity
charlotte
cheese
cheryl
chloe
chris1
clancy
clipper
coltrane
compaq
conrad
cooper
cooter
copper
cosmos
cougar
cracker
crawford
crystal
curtis
cyclone
cyrano
dan
dance
dawn
dean
deutsch
diablo
dilbert
dollars
dookie
doom
dumbass
dundee
e-mail
elizabeth
eric
europe
export
farmer
firebird
fletcher
fluffy
ford
fountain
fox
france
freak1
friends
frog
fuckoff
gabriel
gabriell
galaxy
gambit
garden
garfield
garlic
garnet
genesis
genius
godzilla
goforit
golfer
goober
grace
grateful
greenday
groovy
grover
guitar
hacker
harry
hazel
hector
herbert
hoops
horizon
hornet
howard
icecream
imagine
impala
informix
jack
janice
jasmine
jason1
jeanette
jeffrey
jenifer
jenni
jesus1
jewels
joker
julie
julie1
junior
justin1
kathleen
keith
kelly
kelly1
kennedy
kevin1
knicks
lady
larry1
ledzep
lee
leonard
lestat
library
lincoln
lionking
london
louise
lucky1
lucy
maddog
mailman
majordomo
mantra
margaret
mariposa
market
marlboro
martin1
marty
master1
mazda1
mensuck
mercedes
metal
metallic
midori
mikey
millie
mirage
mmm
molly
monet
money1
monica
monopoly
mookie
moose
moroni
music
naomi
nathan
ncc1701e
nesbitt
news
nguyen
nicholas
nicole
nimrod
october
olive
olivia
one
online
open
oscar
oxford
pacific
painter
peaches
penelope
pepsi
pete
petunia
philip
phoenix1
photo
pickle
player
poiuyt
porsche
porter
ppp
puppy
python
quality
quest
raquel
raven
remember
republic
research
robbie
robert1
roman
rugby
runner
russell
ryan
sailing
sailor
samantha
savage
sbdc
scarlett
school
sean
seven
shadow1
sheba
shelby
shit
shoes
simba
simple
skipper
smiley
snake
snickers
sniper
snoopdog
snowman
sonic
spitfire
sprite
spunky
starwars
station
stella
stingray
storm
stormy
stupid
sumuinen
sunny1
sunrise
supra
surfer
susan
tammy
tango
tanya
tara
teddy1
temp
testing
theboss
theking
thumper
tina
tintin
tomcat
trebor
trek
trevor
tweety
unicorn
valentine
valerie
vanilla
veronica
victor
vincent
viper
warrior
warriors
weasel
wheels
wilbur
winston
wisdom
wombat
xanadu
xavier
xxxx
yellow
zaphod
zeppelin
zeus
!@#$%^
!@#$%^&*
*
0007
1022
10sne1
1111
1212
1911
1948
1973
1978
1996
1p2o3i
2000
2222
3bears
5252
Andrew
Broadway
Champs
Family
Fisher
Friends
Jeanne
Killer
Knight
Master
Michael
Michelle
Pentium
Pepper
Raistlin
Sierra
Snoopy
Tennis
Tuesday
abacab
abcd
abcd1234
abcdefg
abigail
account
ace
acropolis
adam
adi
alex1
alice1
allison
alpine
amy
anders
andre1
andrea1
angel1
anita
annette
antares
apache
apollo
aragorn
arizona
arnold
arsenal
asdfasdf
asdfg
asdfghjk
avenger
avenir
baby
babydoll
bach
bailey
banana
barry
basil
basket
bass
batman1
beaner
beast
beatrice
beer
bella
ben
bertha
bigben
bigdog
biggles
bigman
binky
biology
bishop
bliss
blondie
blowfish
bluefish
bmw
bobcat
bosco
boss
braves
brazil
bridges
bruce
bruno
brutus
buck
buffalo
bugsy
bull
bulldog
bullet
bullshit
bunny
business
butch
butler
butter
california
cannondale
canon
carebear
carol
carol1
carole
cassie
castle
catalina
catherine
catnip
cccccc
celine
center
champion
chanel
chaos
chelsea1
chester1
chicago
chico
chip
christian
christy
church
cinder
civil
colleen
colorado
columbia
commander
connie
content
cook
cookies
cooking
cordelia
corona
cowboys
coyote
crack1
craig
creative
crow
cuddles
cuervo
cutie
cyber
daddy
daisie
daisy
daniel1
danielle
dark1
database
davids
deadhead
death
denali
denis
depeche
derek
design
destiny
diana
diane
dickens
dickhead
digger
dodger
don
donna
dougie
draft
dragonfly
dylan
eagle
eclipse
electric
emerald
emmitt
entropy
etoile
excalibur
express
farout
farside
feedback
fender
fidel
fiona
fireman
firenze
fish1
flash
fletch
florida
flowers
fool
foster
fozzie
francesco
francine
francois
frank
french
fuckface
fun
gargoyle
gasman
gemini
general
gerald
germany
gilbert
goaway
gold
golden
goldfish
goose
gordon
graham
grant
graphic
gregory
gretchen
gunner
hal9000
hannah
harold
harrison
harvey
hawkeye
heaven
heidi
helen
helena
hell
herzog
hithere
hobbit
huey
ibanez
idontknow
image
integra
intern
intrepid
ireland
irene
isaac
isabel
jackie
jackson
jaguar
jamaica
japan
jeff
jenny1
jessie
jethrotull
jkl123
joel
johan
johanna1
johnny
joker1
jordan23
judith
julia
jumanji
jussi
kangaroo
karen1
kathy
keepout
keith1
kenneth
kidder
kim
kimberly
king
kingdom
kirk
kitkat
kramer
kris
kristen
lambda
laura
laurie
law
lawrence
lawyer
legend
leon
liberty
light
lindsay
lindsey
lisa
liverpool
logical
lola
lonely
lorrie
louis
lovely
loveme
lucas
m
madonna
mail
major
malcolm
malibu
marathon
marcel
maria1
mariah
mariah1
marilyn
mariner
mario
mark1
marvin
maurice
max
maxine
maxwell
me
media
meggie
melanie
melissa
melody
merlot
mexico
michael1
michele
midnight
midway
mike1
miki
mine
miracle
misha
mishka
mmouse
molly1
monique
montreal
moocow
moon
moore
mopar
morris
mort
mortimer
mouse1
mulder
nautica
nellie
nermal
new
newton
nicarao
nick
nina
nirvana1
nissan
norman
notebook
ocean
olivier
ollie
olsen
opera
opus
oranges
oregon
orion
overkill
pacers
packer
panda
pandora
panther
passion
patricia
pearl
peewee
pencil
penny
people
percy
person
peter1
petey
picard
picasso
pierre
pinkfloyd
pit
plus
polar
polaris
police
polo
pookie1
poppy
power
predator
preston
primus
prometheus
public
q1w2e3
queen
queenie
quentin
radio
ralph
random
rangers
raptor
rastafarian
reality
redrum
remote
reptile
reynolds
rhonda
ricardo
ricardo1
ricky
river
roadrunner
rob
robinhood
robotech
rocknroll
rocky1
rodeo
rolex
ronald
rouge
roxy
roy
ruby
ruthie
sabrina
sakura
salasana
sally
sampson
samuel
sandra
santa
sapphire
scarecrow
scarlet
scorpio
scott1
scottie
scout
scruffy
scuba1
seattle
serena
sergey
shanti
shark
shogun
simon
singer
skibum
skull
skunk
skywalker
slacker
smashing
smiles
snowflake
snowski
snuffy
soccer1
soleil
sonny
sound
spanky
speedy
spider
spooky
stacey
star69
start
starter
steven1
sting1
stinky
strawberry
stuart
sugar
sunbird
sundance
superfly
suzanne
suzuki
swimmer
swimming
system
taffy
tarzan
tbird
teddy
teddybear
teflon
temporal
terminal
terry
the
theatre
thejudge
thunder
thursday
time
tinker
toby
today
tokyo
tootsie
tornado
tracy
tree
tricia
trident
trojan
trout
truman
trumpet
tucker
turtle
tyler
utopia
vader
val
valhalla
visa
voyager
warcraft
warlock
warren
water
wayne
wendy
williams
willy
win95
windsurf
winona
wolf
wolf1
woody
woofwoof
wrangler
wright
www
xcountry
xfiles
xxxxxx
y
yankees
yoda
yukon
yvonne
zebra
zenith
zigzag
zombie
zxc123
zxcvb
zzz
000000
007007
11111
11111111
1213
1214
1225
123321
1313
1316
1332
1412
1430
171717
1818
181818
1950
1952
1953
1955
1956
1960
1964
1975
1977
1991
1a2b3c
1chris
1kitty
1qw23e
2001
2020
2112
22
2200
2252
2kids
3010
3112
3141
333
3533
4055
4444
4788
4854
4runner
5050
5121
54321
55555
57chevy
6262
6301
6969
7777777
789456
7dwarfs
88888888
Abcdefg
Alexis
Alpha
Animals
Ariel
BOSS
Bailey
Bastard
Beavis
Bismillah
Bonzo
Booboo
Boston
Canucks
Cardinal
Carol
Celtics
ChangeMe
Charlie
Chris
Computer
Cougar
Creative
Curtis
Daniel
Darkman
Denise
Dragon
Eagles
Elizabeth
Esther
Figaro
Fishing
Fortune
Freddy
Front242
Gandalf
Geronimo
Gingers
Golden
Goober
Gretel
HARLEY
Hacker
Hammer
Harley
Heather
Henry
Hershey
Homer
Jackson
Janet
Jennifer
Jersey
Jessica
Joanna
Johnson
Jordan
KILLER
Katie
Kitten
Liberty
Lindsay
Lizard
Madeline
Margaret
Maxwell
Mellon
Merlot
Metallic
Michel1
Money
Monster
Montreal
Newton
Nicholas
Noriko
Paladin
Pamela
Password
Peaches
Peanuts
Peter
Phoenix
Piglet
Pookie
Princess
Purple
Rabbit
Raiders
Random
Rebecca
Robert
Russell
Sammy
Saturn
Service
Shadow
Sidekick
Skeeter
Smokey
Sparky
Speedy
Sterling
Steven
Summer
Sunshine
Superman
Sverige
Swoosh
Taylor
Theresa
Thomas
Thunder
Vernon
Victoria
Vincent
Waterloo
Webster
Willow
Winnie
Wolverine
Woodrow
World
aa
aaaa
aardvark
abbott
abcd123
abcde
accord
active
acura
adg
admin
admin1
adrock
aerobics
africa
agent
airborne
airwolf
aki123
alfaro
ali
alicia
alien
aliens
alina
aline
alison
allegro
allen
allstate
aloha
alpha1
altamira
althea
altima
altima1
amanda1
amazing
america
amour
anderson
andre
andrew!
andrew1
andromed
angels
angie1
ann
anne
anneli
annie
anything
apple1
apple2
applepie
april
aptiva
aqua
aquarius
ariane
ariel
arlene
arrow
artemis
asdf1234
asdf;lkj
asdfjkl
ashley1
ashraf
ashton
assmunch
asterix
attila
autumn
avatar
ayelet
aylmer
babes
bambi
baraka
barbie
barn
barney1
barnyard
barrett
bart
bartman
bball
beaches
beanie
beans
beasty
beauty
beavis1
bebe
becca
belgium
belize
belle
belmont
benji
benson
beowulf
bernardo
berry
beryl
best
beta
betacam
betsy
betty
bharat
bichon
bigal
bigboss
bigred
biker
bilbo
bills
billy1
bimmer
bioboy
biochem
birdie
birdy
birthday
biscuit
bitter
biz
blackjack
blah
blanche
blinds
blitz
blood
blowjob
blowme
blueeyes
bluejean
blues
boat
bogart
bogey
bogus
bombay
boobie
boots
bootsie
boulder
bourbon
boxer
boxers
bozo
brain
branch
brandi
brent
brewster
bridge
britain
broker
bronco
bronte
brooke
brother
bryan
bubble
bucks
buddha
budgie
buffett
bugs
bulls
burns
burton
butterfly
buzz
byron
c00per
calendar
calgary
calvin1
camay
camel
camille
campbell
camping
cancer
canela
cannon
car
carbon
carl
carnage
carolyn
carrot
cascade
cat
catfish
cathy
catwoman
cecile
celica
cement
cessna
chad
chainsaw
chameleon
chang
change
chantal
charger
chat
cherry
chess
chiara
chiefs
china
chinacat
chinook
chouette
chris123
christ1
christmas
christopher
chronos
chuck
cicero
cindy1
cinema
circuit
cirque
cirrus
civic
clapton
clarkson
class
claude
claudel
cleo
cliff
clock
clueless
cobain
cobra
cody
colette
college
color
colors
colt45
comet
concept
concorde
confused
cool
coolbean
cora
corky
cornflake
corvette
corwin
cosmo
country
courier
cows
crescent
cross
crowley
crusader
cthulhu
cuda
cunningham
cunt
cupcake
current
cutlass
cynthia
daedalus
dagger
dagger1
daily
dale
dammit
damogran
dana
dancer
daphne
darkstar
darren
darryl
darwin
data1
datatrain
daytek
dead
deborah
december
decker
deedee
deeznuts
def
delano
delete
demon
denise
denny
desert
deskjet
detroit
devil
devine
devon
dexter
dharma
dianne
diesel
dillweed
dim
dipper
director
disco
dixie
dixon
doc
dodgers
dogbert
doggy
doitnow
dollar
dolly
dominique
domino
dontknow
doogie
doors
dork
doudou
doug
downtown
dragon1
driver
dude
dudley
dutch
dutchess
dwight
eagle1
easter
eastern
edith
edmund
effie
eieio
eight
element
elina1
elissa
ella
ellen
elliot
elsie
empire
engage
enigma
enterprise
eric1
erin
ernie1
escort
escort1
estelle
eugene
evelyn
excel
explore
eyal
faculty
fairview
family1
fatboy
faust
felipe
fenris
ferguson
ferret
ferris
finance
fireball
first
fishes
fishhead
fishie
flanders
fleurs
flight
florida1
flowerpot
flute
fly
flyboy
flyer
forward
franka
freddie
frederic
free
freebird
freeman
frisco
fritz
froggie
froggies
frogs
front242
frontier
fucku
fugazi
funguy
funtime
future
fuzz
gabby
gaby
gaelic
gambler
games
gammaphi
garcia
garfunkel
garth
gary
gaston
gateway
gateway2
gator1
george1
georgia
german
germany1
getout
ggeorge
ghost
gibbons
gibson
gigi
gilgamesh
giselle
glider1
gmoney
goat
goblin
goblue
godiva
goethe
gofish
gollum
gone
good
gramps
grandma
gravis
gray
greed
greg
greg1
gremlin
greta
gretzky
grizzly
grumpy
guess
guido
guitar1
gumby
gustavo
h2opolo
haggis
haha
hailey
hal
halloween
hallowell
hamid
hamilton
hamlet
hank
hanna
hanson
happy123
happyday
hardcore
harley1
haro
harriet
harris
harvard
hawk
hawkeye1
health
health1
heart
heather1
heather2
hedgehog
heikki
helene
hello1
hello123
hello8
hellohello
help123
helper
hermes
heythere
highland
hilda
hillary
histoire
history
hitler
hobbes
holiday
holly
homerj
honda1
hongkong
hoosier
hootie
hope
horse
hosehead
hotrod
huang
hudson
hugh
hugo
hummer
huskies
hydrogen
i
ib6ub9
idiot
if6was9
iforget
ilmari
iloveu
impact
indonesia
ingvar
insight
instruct
integral
iomega
irina
iris
irmeli
isabelle
israel
italia
italy
izzy
j0ker
j1l2t3
jackie1
jacob
jakey
james1
jamesbond
jamie
jamjam
jan
jazz
jean
jedi
jeepster
jeffrey1
jennie
jenny
jensen
jer
jesse
jesse1
jester
jethro
jetta1
jimbob
jimi
jimmy
joanie
joanna
joelle
john316
jordie
jorge
josee
josh
journey
joy
joyce
jubilee
juhani
jules
julia2
julien
juliet
jumbo
jump
junebug
juniper
justdoit
justice4
kalamazo
kali
karin
karine
karma
kat
kate
katerina
katie
katie1
kayla
kcin
keeper
keller
kendall
kenny
kerala
kerrya
ketchup
khan
kids
kings
kissa2
kissme
kitten
kittycat
kiwi
kkkkkk
kleenex
kombat
kristi
kristine
lab1
labtec
laddie
ladybug
lamer
lance
laser
laserjet
lassie1
laurel
lawson
leader
leaf
leblanc
legal
leland
lemon
leo
lester
letter
letters
lev
lexus1
libra
life
lights
lima
lionel
lions
lissabon
little
liz
lizzy
logger
logos
loislane
loki
lolita
lonestar
longer
longhorn
looney
loren
lori
lorna
loser
lost
lotus
lou
lovers
loveyou
lucia
lucifer
lucky14
macha
macross
macse30
maddie
madmax
madoka
magic1
magnum
maiden
maine
makeitso
mallard
manageme
manson
manuel
marc
marcus
maria
marielle
marine
marino
marshall
mart
martha
math
matti1
mattingly
maxmax
meatloaf
mech
mechanic
medical
megan
meister
melina
memphis
mercer
merde
mermaid
merrill
miami
michal
michel
michigan
michou
mickel
mickey1
microsoft
midvale
mikael
milano
miles
millenium
million
minou
miranda
miriam
mission
mmmmmm
mobile
mobydick
modem
mojo
monkey1
monroe
montana
montana3
montrose
monty
moomoo
moonbeam
morecats
morpheus
motor
motorola
movies
mowgli
mozart
mulder1
munchkin
murray
muscle
mustang1
nadia
nadine
napoleon
nation
national
neil
neko
nesbit
nestle
neutrino
newaccount
newlife
newyork1
nexus6
nichole
nicklaus
nightshadow
nightwind
nike
nikita
nikki
nintendo
nisse
nokia
nomore
none1
nopass
normal
norton
notta1
nouveau
novell
noway
nugget
number9
numbers
nurse
nutmeg
oaxaca
obiwan
obsession
ohshit
oicu812
omega
openup
orchid
oreo
orlando
orville
otter
ozzy
paagal
packard
packers
packrat
paint
paloma
pam
pancake
panic
papa
paradigm
park
parola
parrot
partner
pascal
pass
patches
patriots
paula
pauline
pavel
payton
peach
peanuts
pedro1
peggy
pekka
perfect
performa
perry
peterk
peterpan
phialpha
philips
phillips
phishy
phone
piano1
pianoman
pianos
pierce
pigeon
pink
pioneer
pipeline
piper1
pirate
pisces
plato
play
playboy
pluto
poetic
poetry
pole
pontiac
pookey
pope
popeye
prayer
precious
prelude
premier
print
printing
prof
provider
puddin
pulsar
pussy
pussy1
pyro
qqq111
quebec
qwer
qwert
qwerty12
qwertyui
r0ger
rabbit1
racer
racerx
rachelle
racoon
radar
rafiki
raleigh
ram
rambo
randy1
rasta1
ratio
ravens
redcloud
redfish
redman
redskins
redwing
redwood
reed
reggae
reggie
reliant
rene
renee
renegade
rescue
revolution
rex
reznor
rhino
rhjrjlbk
richard1
richards
richmond
riley
ripper
ripple
rita
robby
roberts
robocop
robotics
roche
rock
rocket1
rockie
rockon
roger1
rogers
roland
rommel
roni
rookie
rootbeer
rosie
rossigno
rufus
rugger
rush
rusty
ruthless
sabbath
sabina
safety
safety1
saigon
saint
samIam
samiam
sammie
sammy
samsam
sandi
sanjose
saphire
sarah1
saskia
sassy
satori
saturday
saturn5
schnapps
science
scooby
scoobydoo
scooter1
scorpion
scotch
scotty
scouts
scuba
search
secret3
seeker
seoul
september
server
services
seven7
sex
sexy
shaggy
shanghai
shanny
shaolin
shasta
shayne
shazam
shelly
shelter
sherry
ship
shirley
shorty
shotgun
sidney
sigmachi
signal
signature
simba1
simsim
sinatra
sirius
skate
skip
skipper1
skydive
skyler
slayer
sleepy
slick
slider
slip
smegma
smile1
smiths
smitty
smoke
smurfy
snakes
snapper
snoop
snow
sober1
solomon
sonics
sony
sophia
space
sparks
spartan
spazz
sphynx
spike1
spock
sponge
spoon
spot
sprocket
spurs
squash
stan
starbuck
stargate
starlight
stars
steel
steph1
stephi
steve1
stevens
stewart
sting
stivers
stocks
stone
storage
stranger
strat
strato
stretch
strong
stud
student2
studio
stumpy
sucker
suckme
sue
sultan
summit
sunfire
sunset
super
superstar
surfing
susan1
susanna
sutton
suzy
swanson
sweden
sweetpea
sweety
swim
switzer
swordfish
system5
t-bone
tab
tabatha
tacobell
taiwan
talon
tamtam
tanner
tapani
targas
target
tarheel
tasha
tata
tattoo
tazdevil
tequila
terry1
test2
test3
tester
testi
testtest
texas
thankyou
theend
thelorax
thisisit
thompson
thorne
thrasher
tiger2
tightend
tika
tim
timber
timothy
tinkerbell
tnt
tom
tool
topcat
topher
toshiba
total
toto1
tototo
toucan
transfer
transit
transport
trapper
trash
travis
tre
treasure
trees
tricky
trish
triton
trombone
trophy
trouble
trucker
tucson
tula
turbo
turbo2
twins
tyler1
ultimate
unique
united
unity
unix
upsilon
ursula
user1
vacation
valley
vampire
vanessa
vedder
velo
venice
venus
vermont
vette
vicki
vicky
victor1
vikram
vincent1
violet
violin
virago
virgil
virginia
vision
visual
volcano
volley
voodoo
vortex
waiting
walden
waldo
walleye
wanker
warner
water1
wayne1
webmaster
webster
wedge
weezer
wendy1
western
whale1
whit
white
whitney
whocares
whoville
wibble
wildcat
will
william1
wilma
wind
window
winniethepooh
wolfgang
wolverine
wombat1
wonder
word
world
x-files
x-men
xanth
xxx123
xxxxxxxx
xyz
yamaha
yankee
yogibear
yolanda
yomama
yvette
zachary
zack
zebras
zepplin
zoltan
zoomer
zxc
zxcvbn
!@#$%^&
00000000
121212
1234qwer
123go
131313
13579
1701d
21122112
369
5555
80486
90210
911
99999999
@#$%^&
ABC123
Abcdef
Asdfgh
Casio
Changeme
FuckYou
Fuckyou
Gizmo
Hello
JSBach
Michel
NCC1701
PPP
Qwert
Qwerty
Windows
Zxcvb
Zxcvbnm
action
advil
allo
amelie
anaconda
angus
apollo13
artist
aspen
ass
asshole
ath
benoit
bernard
bernie
bigbird
bird
blizzard
bluesky
bonjour
booster
byteme
caesar
cardinal
carolina
cats
cedic
cesar
chandler
changeit
chapman
charlie1
chevy
chiquita
chocolat
christia
christoph
classroom
cloclo
coco
corrado
cougars
courtney
dasha
demo
dirk
dolphins
dominic
donkey
doom2
dusty
e
eminem
energy
fearless
fiction
forest
forever
french1
fubar
gator
gilles
glenn
go
gocougs
good-luck
graymail
guinness
hilbert
hola
home
homebrew
hotdog
indian
jared
jimbo
jkm
johnson
jojo
josie
judy
koko
kristin
lloyd
lorraine
lulu
lynn
m1911a1
mac
macintosh
mailer
mars
maxime
memory
meow
mimi
mirror
nat
ne1410s
ne1469
ne14a69
nebraska
nemesis
network
newcourt
nigel
niki
nite
notused
oatmeal
patton
paul
pedro
planet
players
politics
pomme
portland
praise
property
protel
psalms
qwaszx
raiders
rambo1
rancid
ruth
sales
salut
scrooge
shawn
shelley
skidoo
softball
spain
speedo
sports
sss
ssssss
steele
steph
stephani
sunday
surf
sylvie
symbol
tiffany
tigre
toronto
trixie
undead
valentin
velvet
viking
walker
watson
young
zhongguo
babygirl
1234567890
pretty
hottie
teamo
987654321
naruto
spongebob
daniela
princesa
christ
blessed
single
qazwsx
pokemon
iloveyou1
iloveyou2
fuckyou1
hahaha
poop
blessing
blahblah
forum
blink182
123qwe
trinity
passw0rd
google
looking
spirit
iloveyou!
qwerty1
rotimi
onelove
mylove
god
222222
ilovegod
football1
loving
emmanuel
1q2w3e4r
red123
blabla
saved
112233
hallo


Passwords for cracking wordpress site , joomla site , open cart site and many more.
Пароли за wordpress и джумла. 
Brute force passwords for using on wordpress and joomla websites.

неделя, 14 април 2013 г.

Създаване на най-добрите SEO URL


Uniform Resource Locator или просто URL играе важна роля в оптимизация на уеб сайтове. Това всъщност е всичко за SEO. Ето защо, URL SEO е изключително необходимо за класиране цели. Има някои SEO експерти, които казват, пускането ключови думи в URL е жизнено важно, и че уеб страница, няма да се класира добре, без никакви ключови думи, поставени в URL.

По принцип, с ключови думи, богати име на домейн и създаване на разумно информация последвана от правилното именуване на страницата, може да ви донесе бързо към успеха SEO. Това е от ключово значение за оптимизация на уеб сайтове.

Ако погледнете на SERPs, вие ще разберете, че много сайтове правят грешки на не създаване на йерархична поток към сайта им, като се използват по-малко оптимизиране на ключова дума в имената на файловете и погрешно посъветвани променливи в URL струни. Вие трябва да имат предвид, че постигането на голям успех зависи от URL писмена форма и правилно създадена структура URL.

По-долу са някои части на URL структура, че трябва да се обърне внимание при създаването на най-добрите SEO URL.

Domain Name-Това служи като адреса в интернет - вашето местоположение. Повечето хора наистина искат домейн, който разполага с най-важните ключови думи за страницата си. Но поради червено време, пари и организационна лента, някои от тях са принудени да работят само с това, което имат. Също така е препоръчително да се придържате към Комс и orgs защото те притежават орган;.. Но можете да използвате мрежата, BIZ, нас, и т.н. Ако искате да сте напред и да запази името си далеч от някои измамници....

Naming Page - Когато създавате името страница, трябва да помисли си дума изследвания или горната дума за страницата. Ако това е продукт, помислете за името на продукта, или ако това е популярна идентификационен номер, помислете за ID. Не забравяйте, че не трябва да добавите пространства, защото търсачките не ми харесва. Пренаписване URLS е струва това, защото тя премахва сценария разширение в случай, че се движат в различна платформа програмиране надолу по пътя. И това също ще ви помогне да се ограничат бъдещи проблеми.

Информационна архитектура / Folder Структура - SEO информационната структура винаги е бил един от най-важните елементи в преследването на успеха в биологичното класиране, а също и огромна полза за крайния потребител. Полагане повече от категориите на сайта си заедно с вашата ключова дума изследвания е най-добрият начин да се развие стабилна информационна архитектура. Ако групирани заедно на предмети и омрежени го добре, дума фокусът се съобщава и за търсачките и посетителите на сайта ви. Опитайте се фокусира върху тези неща и ще се създаде добра URL SEO.
Информация : http://best.url.bg/

събота, 13 април 2013 г.

Тенденции в уеб дизайна през 2013 г.


Новата 2013 е тук и всеки в света на уеб дизайна е може би любопитни за какво промени и нововъведения, които тя ще донесе. Как високите технологии ще повлияят на инструменти и подходи, използвани от уеб дизайнери в световен мащаб? Какво е влиянието на новите начини за уеб браузване на уеб дизайн? Отговорите на тези въпроси тепърва предстоят през следващите месеци. Въпреки че не сме щастието преброители следват логически стъпки на промени и нововъведения в дигиталния свят и ние имаме някои предложения за това какви са тенденциите през 2013 г. ще бъде. Нещо "ново" нещо "стари" и много извънредни "трикове" е това, което ние очакваме да ни вдъхновява през 2013 г. в уеб дизайна. Тенденциите за 2013 г. като цяло са за повече мобилни приятелски, удобни и абстрактни техники, прилагани от уеб дизайнери за истински внушаващ благоговение и запомнящи се сайтове.

Отзивчив уеб дизайн - отзивчиви уеб дизайн, наричан също отзивчиви оформлението и дизайна на течности не е новина за уеб дизайнери. Той беше един от най-успешните тенденции през 2012 г. и това е извън ясно, че ще запази челните позиции за успешна тенденция през 2013 г.. Отзивчиви дизайн е виновен за отзивчиви уебсайтове, за да се приспособи и да изглежда страхотно на различни резолюции на екрана и устройства. Сърфиране в мрежата днес е възможно чрез всички видове нови устройства, от смарт телефони, таблети, лаптопи и настолни компютри с много нововъведения, които постоянно се появяват в цифровия свят. Благодарение на отзивчиви дизайн, оптимизираните сайтове са достъпна, разбираема и привлекателна за всички резолюции и размери на екрана. С въвеждането на HTML 5, отзивчиви оформления никога не са били по-привлекателни и по-ефективно.

Мобилно сърфиране крачки назад, за да се даде място за сърфиране чрез приложения - Това е една от новите тенденции за 2013 г. се очаква да нарасне популярност, най-вече за сърфиране в Интернет чрез мобилни устройства. Въпреки че отзивчиви дизайн осигурява отличен външен вид и функционалността на уеб сайтове на различни размери на екрана, се оказва, че най-удобният (за сега) сърфиране в интернет чрез мобилни приложения. Това е истината, особено за социалните медийни сайтове, като Facebook, Twitter, Gmail и Google+.
Оптимизация на уеб сайт чрез интерактивни (паралакс) превъртане - Първо, че е добре да се спомене, че 2013 ще бъде годината на вертикално превъртане, което е много по-лесен за употреба, преди хоризонталата. Вертикално превъртане е по-удобен за сърфиране в Интернет чрез мобилни устройства, което е основната причина за популярността му. Паралакс за превъртане е една нова тенденция в света на уеб дизайна, който прави сайтове по-привлекателни и "жив" от всякога. Това осигурява по-лесна навигация. Той дава чувство за дълбочина на сайта от обектите 3D пространството, въпреки че те са двуизмерни обекти, поставени на различни слоеве. Ключът на паралакса превъртане е, че графика може да се премества в същите посоки, но с различна скорост, която предвижда интерактивно визуално преживяване за потребителите.

Сбогом на Flash - Adobe Flash е сред акцентите в последните 5 години, но освобождаването на хипер текст на език за маркиране версия 5 е ясно, че Flash е "последния мач". Новият играч на терена е един от елементите на език хипер текст маркиране версия 5, който може да направи анимации, използващи двуизмерни графики и създава динамични подредби в по-лесно и по-ефективен начин, отколкото на Flash.

Социални медии става още по-важно през 2013 г. - Ако има един елемент на цифровия свят, който е нарастващата популярност по-бързо, отколкото можем да си представим, че е социалните медии. Поради това е съвсем логично, че споделянето значки на различни сайтове за социални медии стават неразделна част от успешните сайтове, които ще увеличат ангажимента и интереса на клиентите. Тенденцията е за по-дълбока интеграция на социални мрежи като част от изграждане на марката и вирусен маркетинг на успешни уеб сайтове.

Уеб дизайн Съвети за начинаещи


Ако сте уеб дизайнер или планиране на въвеждането на тази линия на работа, има няколко неща, които трябва да имате предвид, преди да продължите. Както знаете, че първото впечатление е най-доброто впечатление и следователно вашия сайт трябва да бъде съвършен.

Използване на цялото пространство, имаш

Да, вашият сайт не трябва да изглежда твърде затрупана, но в същото време не трябва да бъде много празно пространство. Следователно, най-доброто нещо, което можеш да направиш е да се възползват от текст, изображения, а може би дори и видео за запълване на наличното пространство.

Докато, като използвате правилния подложка и размер на шрифта, уеб страницата няма да изглежда прекалено затрупана без значение колко от вас съдържание поставите върху него. Обикновено съдържанието няма да бъде проблем, тъй като току-що сте проектиране на сайта на начина, по който клиентът иска.

Комуникативен уеб дизайн е необходим днес

Вие трябва да се уверите, че уеб сайт, който уеб дизайн е отзивчив, така че тя изглежда добре на всички размери на екрана. Ако не искате да създадете отзивчиви сайт най-малко трябва да се създадат специални мобилни версии, както и днес повечето потребители сърфирате в интернет на телефоните си и първите стъпки към бизнес сделка да се осъществи и чрез своите телефони.

Пазете се от прекъснати връзки

Е, това не може да бъде проблем, но ако искате да бъдете добър уеб дизайнер, който трябва да се уверите, че уеб сайт, който е перфектен и не недостатъци каквато. Следователно, уверете се, че всички връзки на сайта са в добро работно състояние и не води до 404 грешки, тъй като това може да бъде вредно за сайта.

Навигация трябва да изглежда добре и да бъде лесен за използване

Навигационното меню трябва да бъде добър и лесен за използване. Има различни начини да направите това, така че изберете начина, по който ще бъде най-подходящо да се използва. Обикновено менюто отгоре заглавието работи най-добре, но някои сайтове биха предпочели менюто на страничната лента.

Търсене в сайта

Един от най-важните фактори на даден сайт, че някои уеб дизайнери са склонни да забравят за е опция за търсене в сайта. Трябва да се уверите, че тази функция е на разположение, тъй като много хора го използват, въпреки че може да изглеждат незначителни.

Използвайте Google уеб шрифтове

Ако търсите за хладно шрифта за вашия уеб сайт, би било препоръчително да се използва Google уеб шрифтове, тъй като те имат богата колекция и те работят най-добре.
Можете да намерите и евтин уеб дизайн , ако потърсите в мрежата.

Котел на дърва - спестете време и пари , като го поправите навреме.


Котли са съществена необходимост на всяко домакинство, без което не може да се надява да оцелее в суровата зима. Да запази дома си топъл и удобен, трябва да се уверите, че котелът е в глоба работно състояние. Това е редовното обслужване, е от съществено значение, за да запази своята отопление, както и горивната ефективност. Откриване на проблеми с оборудването трябва да бъдат решени във времето и не може да ескалира. Първи навременни ремонти допринесе за запазване на разходите за ремонт и потреблението на енергия в контрола, спасява живота си от смъртоносен газ въглероден окис, че котелът произвежда и ви спестява загубата на време, че би могъл да причини по-големи проблеми.

Високите стойности на налягане, течове и разбивка на котела са някои неща, които показват неизправност в системата на котела. Първото нещо, което трябва да направите, е да проверите дали вашата застраховка включва ремонт и подмяна на бойлер. Ако го направят, тогава шансовете са, че ще поеме въпроса и да получите квалифициран и надежден инженер за извършване на ремонт. Пъти, Вашият застраховател може да ви помоля да получи необходимите услуги от вашия локален котел специалист. Тук можете да подадете оферта и разписки, които ще бъдат изплатени. В случай, че не разполагате с застрахователно покритие за ремонт, ще трябва да поемат сами разходите.

Вие ще трябва да изберете надежден инженер. Освен зададе на вашите приятели и колеги, за да отправи добър професионалист за целта, можете да сърфирате в мрежата. Получите оферти от няколко източника и сравни тяхната компетентност, опит и цена преди да изберете някой. В зависимост от състоянието на вашия котел, може да се наложи да се получи пълна подмяна или няколко части, заменени. Можете да вземете съвет от Вашия инженер, за да знаете как можете да получите най-правилните части за качество на възможно най-евтините цени. Такива са например на Козлусан.

Може да има някои хора, които смятат, че следва да приеме Направи си сам система за ремонт. Това не е много препоръчително. Опитвайки се да определи на котела на собствения си, може да бъде много опасно, тъй като не са в състояние да притежават квалификация и знания, необходими за извършване на тази специализирана служба. Котелът е комплексно оборудване; аматьорски опити за боравенето с него може да доведе до по-нататъшни щети и може да се наложи да се обадя на специалисти за още по-скъпи ремонти. Освен това, ако отровен газ въглероден окис течове и се разпространява в дома си, вие може да застраши собствения си и живота на членовете на вашето семейство. Уверете се, че да поверите ремонт на котела само за надеждна инженер.

Very interesting - how to save money on corporate tax and VAT

Do you know that now is possible to save some operational costs of you company ? Is this interesting for you - so let me explain. If you outsource the work of your company in other country with less taxes it is possible to save some additional amount of money for your business.
This is possible by opening a company / registering a company in bulgaria.
Why to choose Bulgaria ?
Because they have :

NATO membership
EU membership
10% corporate income tax rate, 0% in areas with high level of unemployment
10% flat tax rate on personal income
VAT - 20%
So you can really save some money and use them for your business instead for taxes.

петък, 12 април 2013 г.

Промоция на цена за регистрация на фирма - ЕООД / ООД

Счетоводна кантора КТК Консулт е обявила Промо цена за регистрация на фирма (ЕООД или ООД) - дружество с ограничена отговорност - 187лв.
Цената включва всички административни и държавни такси плюс хонорар за услугата.
Повече информация за промоцията можете да намерите на сайта им - http://consultbg.weebly.com/

четвъртък, 11 април 2013 г.

Регистрация на фирма в криза

В момента е най-трудно на дребния и среден бизнес да се развива, заради трудностите и спънките от страна на министерствата и държавните органи.
Въпреки това вече е значително по лесно всеки сам да извърши регистрация на еоод  с която да развива собствена дейност , повече информация по темата можете да четете на страницата на : http://coffebreak.info/polezno/registraciya-na-firma-ood-eood-%E2%80%93-registrirai-sam/

понеделник, 8 април 2013 г.

Промоция на Домейн .EU за 1.95 лв!


Промоцията е в сила до 30.04.2013 г.
Промоцията е валидна при регистрация на .EU домейни за 12 месеца. Допълнителен период към срока на регистрация може да се добави след като домейнът е регистриран, чрез поръчка за подновяване на домейна.
Регистрацията на домейн не е обвързана с поръчка на хостинг.
Посочените цени са крайни, с вкл. ддс и са валидни за първата година от регистрацията.
Регистрацията на домейн се извършва след потвърждаване на плащането.
Стандартната цена за подновяване на домейн .EU е 15.75 лв./година.
Цената от 1,95 лв./год. е обвързана с по-ниска промоционална цена на Регистратора и е валидна за определен брой домейни. СуперХостинг.БГ си запазва правото да прекрати предсрочно промоцията или да промени промоционалната цена, в случай на изчерпване на квотата или на преждевременна промяна на цената от страна на Регистратора.

Купи промо домейн .EU - http://www.superhosting.bg/

неделя, 7 април 2013 г.

Криза в пазара на труда, вследствие влиянието на световната финансова и икономическа криза върху българската икономика. Съкратеното работно време като антикризисна мярка.

В отговор на предизвикателствата на световната финансова и икономическа криза, Националният план за действие по заетостта от 2009г. за първи път предвижда въвеждането на мерки, насочени към запазване на работните места в предприятия, засегнати от икономическия спад и изправени пред свиване на търсенето на своите продукти и услуги. Едни от основните проблеми, които възпрепядстват развитието на бизнеса и фирмите са несигурната икономическа среда, намаленото търсене, финансовите проблеми, високата конкуренция и др.

Ограничената дейност на предприятията в резултат на икономическия спад оказва своя отрицателен ефект върху динамиката на показателите измерващи състоянието на трудовия пазар, особено след средата на 2009г. Свитите приходи и ограничените възможности за финансиране принуждават работодателите да търсят начини за понижаване на разходите за труд. До началото на второто тримесечие работодателите се стремят да запазят своите работници и служители, очаквайки бързо възстановяване на икономиката и възвръщане на позитивната тенденция на развитие от предходните години. През тези месеци предприятията се стремят да оптимизират своите трудови ресурси, включително чрез въвеждане на схеми за заетост на съкратено работно време. По данни на НСИ в частния сектор годишния спад в броя нанаетите лица по трудово и служебно правоотношение за 2010г. е 14.4%, докато в обществения сектор този процент е едва 5.8%. Това означава, че въпреки интензивните процеси на оптимизация на персионала, които протичат в редиците на държавната администрация, в контекста на правителството да ограничи бюджетния дефицит, оценен по предварителни данни на НСИ на 3.8% от БВП за 2010г., частния сектор е този, който понася основната тежест на негативните последици на икономическата криза върху заетостта в страната. Секторите с най-голям абсолютен спад на заетите са тези на преработващата промишленост и строителството. През 2010г. средния брой на безработните е 348 хил., а коефициентът на безработица се увеличава с 3.4 пункта в сравнение с 2009г. и достига 10.2%.

Цялостното състояние на трудовия пазар буди сериозни тревоги относно невъзможността на голяма част от предприятията да се справят с негативните последици от икономическата криза, без да прибягнат от съкращения на своите работници и служители. В този контекст ефективността от прилаганите в нашата страна схеми за заетост на съкратено работно време са от решаващо значение в борбата за запазване на съществуващите работни места в условията на криза. Схемите за заетостна съкратено работно време се състоят в краткосрочно намаляване на продължителността на работното време като следствие от ограничената дейност на предприятията. Спадът в равнището на заплащане, дължащ се на намаленото работно време, се компенсира частично или изцяло от държавни субсидии, изплащани директно на работника или служителя или на самото предприятие. По отношение на въздействието и ползите от прилагането на схемите за заетост на съкратено работно време, на европейско равнище се отчита фактът,че те допринасят за смекчаване на последиците от кризата върху трудовия пазар и оказват положителен ефект върху социалното сближаване, чрез запазване на работни места и предотвратяване на масови съкращения. Схемите за непълна заетост имат позитивно влияние върху бъдещата конкурентоспособност, тъй като позволяват на компаниите да запазят своя човешки капитал и при съживяване на икономиката да могат бързо да възстановят предходните производствени равнища и да избегнат скъпите процедури по повторно наемане на персонал. 
Маркетинг стратегии

В България реализацията на антикризисната мярка, регламентирана с ПМС № 44/2009г. започва през месец февруари 2009г., и са проведени две процедури за кандидатстване за компенсации за съкратено работно време. Към 30.09.2009г. от мярката са се възползвали 19 485 работници и служители в 531, като за компенсации за непълно работно време са изразходвани финансови средства в размер на 5793.7 хил.лв. След изтичане срока на ползване на мярката 12 820 работници са останали на работа. Без съмнение схемите за заетост на съкратено работно време са сред мерките, които имат сериозен потенциал за смекчаване на негативните последици от настоящата финансова и икономическа криза върху пазара на труда, като в редица европейски държави тези схеми са сред основните инициативи, използвани за справяне с отрицателните ефекти на икономическия спад върху обществото.