четвъртък, 27 декември 2012 г.

Как да печелим от интернет от дома си бързо и лесно

Има няколко начина за това:

1. Форекс търговия - пример за това са многото сайтове които позволяват да търгувате чрез тях - http://trader.bg  ; http://www.deltastock.com/bulgaria/,

2. Публикуване на рекламни материали в интернет и печелене от афилиейт програми - grabo.bg  и много други сайтове които предлагат вие да станете техен рекламодател , като те ви заплащат  на клик. или импресия.

3. Игри в многото сайтове за залагания - онлайн казина (http://casino.ladbrokes.com/bg), футболни залози (http://www.winner.bg/) , покер стаи и много други , но те са с по висока степен на риск,

  Наскоро се появяват и някой нови алтернативи като онлайн аукционите - http://stinki.bg , които дават възможност да се спечели даден продукт (например телефони , таблети , плазми и други скъпи стоки) с много по-нисък риск, отколкото при другите сайтове.

4. Печелене от директни продажби в интернет пространството - пускате  даден продукт или стока които са атрактивни и привличат вниманието на хората за ниска покупна цена.
 Пример - продава се джобна книга - как да станем богати в 50 страници, съдържаща в себе си само най-важните съвети за това как можете да се развиете и да забогатеете в 100 лесни и бързо изпълними стъпки. Тук се цели да грабнете читателя и да му предложете нещо интригуващо на ниска цена - например книгата се продава в онлайн вариант само за 2$ Така вие целите 1000 продажби, което се равнява на 2000 $ .

петък, 21 декември 2012 г.

Почивни и работни дни през новата 2013 година

Почивните дни за 2013 , работните дни както и официалните празници за 2013 можете да намерите събрани в един полезен календар тук : почивни и работни дни 2013

понеделник, 17 декември 2012 г.

Актуални минимални прагове и мод по професии за 2013 година

Обявени са вече новите минимални прагове за 2013 година . Изнесени са и таблици с мод по професии и фонд ТЗПБ . Повече информация и актуалните нови таблици можете да намерите тук : Минимални прагове за 2013г.
Новите прагове се обнародваха с бр.99 от 14.12.2012г. на Държавен вестник.

неделя, 2 декември 2012 г.

Регистрация на нова фирма - един не толкова труден процес

Всеки нов бизнес се нуждае от правна форма за да извършва легално своята дейност, още повече ,че напоследък се появяват все повече нови и интересни програми съфинансирани от Европейската общност даващи реални пари срещу бизнес идея или креативност.
Повече информация има и на сайта на агенцията по заетостта - http://www.az.government.bg/  , но за някой от тях се изисква лицето което кандидатства да има действаща фирма. Това за някой хора е смущаващо и ги кара да се откажат , дори и на крачка от успеха.

Може да не е най-лесното нещо за всеки един от нас да регистрира фирма , но поне таксите за регистрационния процес напоследък значително намаляха.

 А ако имате желание и сами да пробвате да изготвите необходимите си документи можете да погледнете този полезен материал : http://consultbg.weebly.com/2/post/2011/11/73.html , тук ще намерите полезна информация и обособено в кратки и ясни стъпки какви документи се попълват  и как се подават след това за вписване в Търговския регистър.

Полезно е да знаете как се регистрира фирма , дори и в момента да не ви се налага защото , напоследък все по-трудно се намира работа , а и винаги е по-добре когато човек работи за себе си.